Замість ковбаси консервований тунець: гарячі бутерброди, які можна взяти з собою на роботу. Чоловік обожнює

Зготувати швидкий та смачний сніданок можна й без ковбаси. Достатньо замінити цей продукт тунцем. Додавши сир та овочі, отримаєте смачні, ситні й корисні гарячі бутерброди.

Вам знадобиться:

  • 4 шматочки хліба;
  • 0,5 банки консервованого тунця;
  • 2 ч.лож. майонезу;
  • 1 ч.лож. гірчиці;
  • 1 помідор;
  • 40 г твердого сиру;
  • 20 г вершкового масла;
  • зелень.

Хліб для гарячих бутербродів можете брати будь-який – хоч білий, хоч чорний. З вказаної кількості продуктів вийде 2 порції. Масло дістаньте з холодильника завчасно, щоб трохи розм’якло й добре намащувалося.

Гарячі бутерброди з тунцем

Зелень обирайте на власний смак – цибулю, кріп, петрушку тощо. Вимийте гілочки, просушіть і дрібно наріжте, попередньо відділивши товсті стебла. Вимитий помідор наріжте кружальцями.

Гарячі бутерброди з тунцем

Консерву обирайте, щоб там був лише тунець у власному соку та сіль. Банку відкрийте, рідину злийте, а саму рибу перекладіть у мисочку. Розімніть її виделкою, щоб вийшов паштет. Додайте майонез із гірчицею та зелень. Перемішайте. За бажанням можете додати червону цибулю, нарізавши кільцями, збризнути соком лимона чи прикрасити яйцем.

Гарячі бутерброди з тунцем

На шматочок хліба щедро намастіть масу з тунця, зверху прикрасьте кружальцями помідорів. Далі викладіть тонкий шматочок сиру. Якщо у вас сир не нарізний, можете натерти його на тертушці.

Гарячі бутерброди з тунцем

Прикрийте другим шматочком хліба, який зверху намастіть тонким шаром вершкового масла. Переверніть бутерброд і теж змастіть батон маслом. Таким же чином підготуйте другий сандвіч.

Гарячі бутерброди з тунцем

Пательню поставте на невеликий вогонь. Викладіть обидва бутерброди. Обсмажте до золотавої кірочки з одного боку, потім переверніть на інший. Накрийте сковорідку кришкою, дочекавшись, допоки сир розплавиться. Зніміть гарячі бутерброди з вогню й відразу ж подавайте до столу.

Якщо немає часу возитися довго, просто підсмажте грінки, а зверху намастіть тунцевим паштетом.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.