Найбагатша співачка України Камалія засвітилася на вокзалі в Запоріжжі без охорони: зірка без макіяжу (ФОТО)

Відома українська співачка Камалія несподівано з'явилась на одному з вокзалів у Запоріжжі. Знаменитість показалась на публіці без макіяжу та навіть без фірмової укладки.

Камалія Захур, відома українська співачка, у часи повномасштабної війни продовжує активну професійну діяльність. Знаменитість веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де постійно показує шанувальникам свої будні. Так, наприклад, зірка нещодавно продемонструвала свою фотографію на одному з вокзалів у Запоріжжі. Знаменитість навідалась до східного міста заради концерту.

Камалія без макіяжу

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Камалія Захур розмістила свіжий допис. У ньому артистка показала правдиву фотографію, яку зробила з самого ранку. Знаменита українська співачка позувала без краплі макіяжу, а її волосся було розпущене. Щоправда, артистка вирішила не робити укладку в дорогу – в цьому не було сенсу. Довге волосся Камалії просто розвивалось на вітру.

Відома українська співачка Камалія показалась без макіяжу та зачіски на вокзалі у Запоріжжі
Відома українська співачка Камалія показалась без макіяжу та зачіски на вокзалі у Запоріжжі

Попри те, що знаменитість була не “при параді”, у коментарях її шанувальники та пересічні користувачі мережі почали робити їй чимало компліментів. Так, підписники відомої української співачки зазначили, що вона неперевершена – зовнішньо та внутрішньо. Крім того, шанувальники Камалії Захур зробили комплімент її таланту та творчості.

Запитали в артистки користувачі мережі і про те, чи сподобалось знаменитості місто Запоріжжя. До слова, обласний центр зірка назвала містом-героєм. У Запоріжжі Камалія Захур виступила зі своїм концертом, на якому зібрала поціновувачів власних пісень і творчості. Схоже, співачці дійсно сподобалось місто.

Камалія Захур несподівано показалась без макіяжу та фірмової укладки на вокзалі у Запоріжжі
Камалія Захур несподівано показалась без макіяжу та фірмової укладки на вокзалі у Запоріжжі

Принаймні так вона розповіла у відповідь на один із коментарів, в якому підписник зірки запитав про її враження від поїздки. Камалія зазначила, що їй подобається вся Україна, втім Запоріжжя для неї має особливе значення. За зізнанням артистки, з цим містом у неї пов’язані приємні спогади про минуле.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.