Гайтана бавиться з донечкою, а Маша Єфросиніна – з сином: зимові розваги матусь і дітей в повному об’ємі

Зима вносить власні корективи в дозвілля дорослих та дітей. От і розваги взимку як на вулиці, так і в приміщенні зовсім не такі, як влітку. Як розважають дітей знаменитості?

Гайтана

Співачка нині очікує на закінчення війни у Швейцарії. Перебуває у комфортних умовах разом із чоловіком та 6-річною донькою. Часу дарма не гають. Коли мама не зайнята підготовкою до випуску нових пісень, які обіцяла фоловерам, то проводить час із дитиною.

Зимові розваги зірок із дітьми

Побачивши перший цьогорічний сніг, обидві не стрималися. Вискочили на двір і нумо влаштовувати дикі танці на білосніжній землі. Поспішали так, що 44-річна жінка навіть головний убір забула надіти. Натомість протисонцеві окуляри стали в пригоді.

Костюмчики мама й доня теж підібрали в тон. У Сапфір-Ніколь фіолетова курточка, а в Гайтани в такій же гамі светр та кеди. Від їхніх запальних рухів, сніг, здається, почав потроху танути. Як бачимо, його випало не так багацько, як хотілося б.

Маша Єфросиніна

Ведуча виявилася не настільки схильною до екстриму, як її колега. Допоки Єфросиніна працює в столиці, її синочок Сашко перебуває з мамою у Польщі. Час від часу Маша сама навідується в сусідню країну, щоб відвідати рідню.

Зимові розваги зірок із дітьми

А часом забирає 9-річного хлопчика з собою до Києва. У такі дні вони практично не відходять один від одного. Зранку, щойно матуся зробила ранкову гімнастику та зробила домашні косметичні процедури, відправляються на зустріч із друзями.

Далі Маша з Сашком відвідали психолога і пройшли парний сеанс терапії з застосуванням кубика Рубіка та інших психологічних атрибутів. А увечері, втомившись, зручно вмостилися перед телеекраном для перегляду фільму. Матуся навіть дозволила малому поласувати чипсами, чого зазвичай не робить.

Популярне

Схожі статті

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.

Зі склянки кефіру та 5 сосисок готую ексклюзивний сніданок: виходить ціла гора апетитної випічки для родини

З однієї склянки кефіру вийде стільки дріжджового тіста, що зможете загорнути купу сосисок. Робиться все дуже просто. Натомість дорослі й діти будуть у захваті від такого сніданку чи перекусу.