Настя Каменських чесно пояснила, навіщо вона та Потап виїхали з України в Дубай: “Це шлях уперед”

Відома українська співачка чесно розповіла, навіщо полетіла за кордон разом зі своїм зірковим чоловіком. Виявляється, закохані мають великі плани на життя за межами України.

Настя Каменських, відома українська співачка, з кінця минулого місяця перебуває далеко за межами рідної країни. Поки її чоловік Олексій Потапенко роз’їжджає світом, вирішуючи питання власного бізнесу, зірка теж не забуває про свою кар’єру. Нещодавно знаменитість розповіла про те, навіщо вони з Потапом поїхали за кордон та яку мету там переслідують.

Каменських про виїзд за кордон

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий допис, в якому розповіла про презентацію своєї нової іспанськомовної пісні. Зірка пригадала, що реліз відкладався і через пандемію, і через початок повномасштабної війни. Втім, продовжила артистка, врешті їй вдалось показати своє творіння шанувальникам. Знаменитість зізналась, що неймовірно рада через те, що ніякі перепони не змогли її зупинити.

Настя Каменських пояснила, чому вона та її чоловік так довго перебувають за кордоном
Настя Каменських пояснила, чому вона та її чоловік так довго перебувають за кордоном

У новій публікації відома українська співачка пояснила й те, навіщо перебуває разом зі своїм чоловіком Потапом за кордоном. Настя Каменських розповіла, що випуск нової пісні іспанською мовою став для неї початком кар’єри на міжнародному рівні. Наразі артистка дає інтерв’ю міжнародним каналам та медіа, популяризуючи себе та особистий бренд. Потап, як обранець і колега знаменитості, допомагає своїй коханій.

Настя Каменських пояснила, чому вона та її чоловік так довго перебувають за кордоном
Настя Каменських пояснила, чому вона та її чоловік так довго перебувають за кордоном

В останньому дописі відома українська співачка Настя Каменських звернулась не лише до своїх шанувальників з України. Знаменитість також заговорила до тих фанатів, які живуть за кордоном. Співачка подякувала їм за цікавість до її творчості та сучасної поп-культури її рідної країни. Зірка визнала, що цінує кожен момент своєї кар’єри та професійної діяльності.

Популярне

Схожі статті

Неймовірно смачно та ситно: ходовий рецепт овочевого рагу на обід. Готую тричі на тиждень і все одно мало

Овочеве рагу з томатною пастою – просто ідеальний варіант щоденного обіду або вечері для всієї сім'ї. Про покроковий рецепт цієї смакоти – читайте у матеріалі.

“Колишній приповз”: Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком натякнула на нові стосунки

Христина Горняк, колишня дружина Остапчука, продемонструвала кадри, на яких постала в обіймах загадкового чоловіка та натякнула, що має нові стосунки.

Могла б стати свекрухою Мартиновської, якби син був сміливішим: Ярославський показав, як виглядає його мама

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський, якого багато хто знає як затятого холостяка, нарешті розкрив, хто є його найдорожчою у світі людиною.