Володимир Остапчук поскаржився на 23-річну дружину Полтавську: “Ми з мамою готуємо вечерю, а ця в телефоні”

Український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук поскаржився на свою молоду дружину Катю Полтавську. Дівчина, приїхавши до свекрухи в гості, відмовилась їй допомагати.

39-річний шоумен Володимир Остапчук після двох невдалих шлюбів обрав собі в дружини дівчину, яка молодша від нього на 16 років. Так, обраницею телеведучого стала 23-річна Катерина Полтавська, журналістка за освітою. Цікаво, що з нею він почав зустрічатися ще до того, як офіційно розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. А сама Катя не приховує, що вже після першої зустрічі почала жити разом з Остапчуком.

Полтавська відкриває свій бізнес
Володимир Остапчук поскаржився на 23-річну дружину Полтавську

Велика різниця у віці не є непомітною для закоханих. Остапчук зізнається, що іноді відчуває себе старим поряд з Катею та їм це не заважає будувати відносини. Та у молодій дружині є як плюси, так і мінуси. Так, Катя Полтавська не з тих жінок, які створюють вдома домашній затишок. Дівчина дуже рідко готує вдома, частіше, замовляє їжу з ресторанів. А для прибирання в домі Полтавська викликає клінінг, або ж прибирає сам Остапчук.

Нещодавно шоумен у своєму Інстаграм-блозі поскаржився на Катю Полтавську. Так, чоловік показав свою молоду дружину, яка лежить на дивані і дивиться в телефон. Виявляється, що вони приїхали до мами Остапчука і поки свекруха Полтавської готує вечерю сама Катя лежить на дивані. Тож самому Володимиру довелося допомагати мамі накривати на стіл.

Ми з мамою готуємо вечерю, а ця в телефоні

, – прокоментував Остапчук.

Володимир Остапчук поскаржився на 23-річну дружину Полтавську
Володимир Остапчук поскаржився на 23-річну дружину Полтавську

Полтавська мовчати не стала.

Директора керують

, – відповіла дівчина на претензію чоловіка.

Нагадаємо, нещодавно Катя Полтавська розповіла, що наразі займається відкриттям власної студії масажу та лазерної епіляції у Києві. Наразі дівчина не працює, її утримує Володимир Остапчук. Очевидно, що відкриття бізнесу Каті фінансує саме її чоловік.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.