Продюсер Полякової Ясинський розповів, із ким вона могла б записати дует: цікава співпраця з Петром Чорним

Відомий український продюсер і наставник Олі Полякової Михайло Ясинський чесно відповів на запитання про співпрацю з Петром Чорним. Чому він так і не взяв артиста під своє крило?

Михайло Ясинський є одним із найпопулярніших продюсерів України. Нині основним напрямком його діяльності є наставництво Олі Полякової. Втім, як він пригадав у крайньому стрімі зі Славою Дьоміним, раніше у нього були спроби налагодити співпрацю з Петром Чорним. Продюсер чесно відповів, чому саме в нього не склались ділові стосунки з артистом і що стало причиною того, що Суперблондинка так і не записала дует із колегою.

Ясинський про Петра Чорного

У нещодавньому ефірі зі Славою Дьоміним відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про те, що в українському шоубізнесі є чимало артистів із непростим характером. Так, наприклад, пояснив знаменитість, він не зміг би співпрацювати з Іво Бобулом. Ясинський також пригадав, що намагався налагодити контакт із Петром Чорним, але врешті у зіркового дуету не вдалось домовитись про умови співпраці, які б влаштовували обох.

Відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Петром Чорним
Відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Петром Чорним

За спогадами Михайла Ясинського, він вважає і продовжує так думати – у співпраці з Чорним вони б легко могли заробляти чимало грошей. Втім, пропозиція продюсера артистові полягала далеко не у фінансовій вигоді. Ясинський пригадав, що він хотів, аби Петро Чорний розвивався як артист. На думку продюсера, в Україні немає ще одного настільки відомого, яскравого й талановитого ромського артиста. Разом із тим, популяризація культури Петра Чорного здається Ясинському актуальною.

Відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Петром Чорним
Відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Петром Чорним

“У мене з Петею все прекрасно. Я дуже поважаю цю людину, він дуже талановитий артист, але у нас не склалося”, – пояснив Михайло Ясинський.

Знаменитість також зазначив причину, чому співпраця не вдалась. За словами Михайла Ясинського, і він, і відомий артист є дорослими та успішними людьми, в яких чимало власних проблем. Саме такі дорослі проблеми завадили зіркам дійти спільного рішення.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.