Хто прийшов на заміну Євгену Огіру у житті Тіни Кароль: звичайний гітарист, який весь час при поп-діві

Тіна Кароль завжди була предметом припущень та підозр, коли мова йшла про її особисте життя. Нещодавно в інтернеті з'явилася нова хвиля чуток та пліток, пов'язаних з особистим життям артистки.

За стосунками з бас-гітаристом Антоном Поповим, з яким поп-діва працює понад 10 років, вже кілька місяців спостерігає широкий загал після появи певних публікацій у соціальній мережі.

Завжди у центрі уваги

Тіна Кароль, вдова покійного Євгена Огіра, для багатьох стала символом сили та самостійності. Загадкове особисте життя зірки завжди привертало увагу громадськості, і з’явлення нового імені в списку можливих партнерів лише посилює цю цікавість.

Звідки виникають ці чутки? Здавалося б, вдова з не зовсім дорослим сином має багато інших проблем. Але, як кажуть, “зірка завжди у центрі уваги”. Вже через кілька годин після появи перших пліток, інтернет вибухнув фотографіями Тіни Кароль і Антона Попова на концерті. Підкидали трісочки у вогонь пліток загалом деякі блогери, заявляючи, що “між артистами під час виконання часто літають іскри”.

Тіна Кароль з гітаристом Антоном Поповим

Такі чутки та обговорення не є чимось новим для артистки. Її шанувальники ще пам’ятають, як розкручувався сценарій її нібито роману з молдавським співаком Даном Баланом, який потім натякав на штучність стосунків.

Втім, якщо стосунки з Поповим — правда, то питання про вітчима для сина Тіни, Веніаміна, якого вона виховує після смерті чоловіка може виявитися справжнім випробуванням, так само як, зі слів Тіни, вона не зможе поділити сина з його потенційною обраницею. Хоча багато в чому матері та сину важко сприйняти нового партнера, вірогідно обидва розуміють, що еволюція родини — необхідна складова їхнього подальшого щастя.

Чи вдасться Тіні Кароль і Антону Попову подолати всі труднощі та знайти спільну мову з сином артистки? Час покаже. Звісно, якщо ця інформація не черговий піар-ход. Але, несумнівно, всіх цікавить завершення цієї захопливої глави в житті співачки, тому що багато її фанів переконані, що така яскрава та талановита жінка, як Тіна Кароль, не може бути самотньою.

Популярне

Схожі статті

Влітку не можу наїстися цією смакотою! Дуже ніжний і легкий сирний десерт з фруктами за 5 хвилин без випічки

Легкий, ніжний, в міру солодкий і з великою кількістю фруктів – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується він дуже просто та швидко з доступних продуктів.

Такий кабачок смачніший за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: мій делікатес для гостей

Якщо вдома немає м'яса, його легко можна замінити кабачком. Зробивши запіканку й додавши до овочу сир та сметану, вийде доволі ситна, а головне, смачна й легка вечеря.

Більше ніякого печива з магазину! Готую мʼякі та ароматні медові пряники: дуже смачний десерт за копійки

Цей рецепт медових пряників – справжня майстерня смаку, яка надасть вам натхнення для нових кулінарних відкриттів. Готувати їх дуже просто, а смак не залишить нікого байдужим.