Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука, з якою він прожив пів життя: повна протилежність нової пасії

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова прожили у шлюбі 20 років. Їх вважали справжнім прикладом здорових сімейних стосунків та подружжя приховували від публіки проблеми у власній сім'ї.

Ляля Фонарьова була першим коханням відомого українського музиканта Святослава Вакарчука. Їхнє кохання бере початок з часів створення гурту “Океан Ельзи”. На той час Фонарьова вже мала за спиною один невдалий шлюб і маленьку доньку. Жінка старша за Вакарчука на 2 роки і на момент їхнього знайомства вона жила і працювала в Британії, де закінчила школу стилістів.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова на початку стосунків
Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука

Ляля Фонарьова, закрутивши роман з молодим музикантом, відразу взяла ініціативу у свої руки і почала працювати над іміджем гурту “Океан Ельзи” ще тоді, коли він був нікому не відомий. Так, Ляля і Святослав завжди були разом: і вдома і на роботі, на концертах і репетиціях. Коли гурт став популярним, Фонарьова стала арт-директором “Океану Ельзи”.

Їх вважали однією з найкращих пар в українському шоу-бізнесі, а сам Вакарчук присвятив коханій немало зворушливих пісень.

Як змінилася колишня дружина Святослава Вакарчука Ляля Фонарьова
Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука

Цікаво, що закохані аж 15 років жили у цивільному шлюбі, а офіційно одружилися лише у 2015-му. За 20 років разом Ляля і Святослав так і не стали батьками та Вакарчук завжди виховував доньку Фонарьової від першого шлюбу, як рідну.

У 2021 році Святослав Вакарчук несподівано оголосив про розлучення. Артист запевнив, що має дуже теплі почуття до Лялі і вони назавжди залишаться близькими людьми та їх більше не поєднує подружнє життя. Співак відмовився відповідати на всі питання, пов’язані з розлученням.

Вже пізніше стало відомо, що на момент оголошення про розлучення з Фонарьовою Вакарчук вже мав іншу жінку і новонародженого сина. Співак досі не говорить в інтерв’ю про своє нове особисте життя та відомо, хто став новою обраницею артиста. Так, другою дружино Вакарчука стала продюсерка українського продакшину Radioaktive Film Євгенія Яцута. Жінка багато років співпрацювала з гуртом “Океан Ельзи”, зокрема знімала для них кліпи.

Євгенія Яцута
Як виглядає друга дружина Вакарчука

Саме Євгенія Яцута зробила Вакарчука батьком у 46 років і вже через рік вона подарувала йому ще й донечку.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.