Євген Хмара – не лише піаніст-віртуоз, але й романтик: їхали відпочивати в Одесу, а опинилися в Салоніках

Відтоді, як Євген Хмара взяв участь у шоу "Україна має талант", він здобув шалену популярність. Прихильників надзвичайно цікавить особисте життя піаніста-віртуоза.

35-річний Євген Хмара одружений з Дарією Ковтун. Коханій музиканта пощастило, адже він виявився справжнім романтиком. До того ж знаменитий чоловік не чекає Дня Святого Валентина, щоб зробити благовірній сюрприз. Він здатен приємно дивувати всі 365 днів на рік.

Романтик Євген Хмара дивує дружину сюрпризами

Євген із Дарією були знайомі давно. Вони були чудовими друзями. В якийсь момент піаніст усвідомив, що саме з цією дівчиною хоче мати спільних дітей, тому почав робити кроки назустріч. Дівчина довгий час викручувалася, та врешті здалася, не витримавши сталевого напору старого знайомого.

Сім років тому Хмара втямив – настав час робити пропозицію руки й серця. Вирішив зробити це біля Ніагарського водоспаду. Обручку придбав завчасно, от тільки сценарій освічення розробити не міг, оскільки ніколи раніше не був у цьому місці Канади й не знав, як там усе облаштовано.

Романтик Євген Хмара дивує дружину сюрпризами

Довелося імпровізувати, як це часто буває на сцені. Вже на місці обрав гарний краєвид і подарував Дарії обручку. Закохані домовилися, що кожні 5 років шлюбу відзначатимуть біля водоспаду. П’ятиріччя зустріли на водоспаді Вікторія в Замбії.

Євген не чекає дня весілля, щоб зробити коханій приємне. Полюбляє дивувати її весь час. Так, чоловік одного разу замислив, що відвезе її на відпочинок до Греції, але сказав, що полетять до Одеси відвідати друзів. Дарія здивувалася, адже раніше їхали туди машиною, але нічого не сказала.

Романтик Євген Хмара дивує дружину сюрпризами

Звісно, Євген мріяв, що дружина вийде з літака й лише тоді дізнається правду, та все стало зрозуміло раніше – коли підійшли до гейту з написом “Салоніки”. Сюрприз трішки не вдався. У пари підростає двоє дітей, і Євген щиро радіє, що є нащадки, і тепер він живе не лише заради себе.

Популярне

Схожі статті

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.