Печиво без яєць і молока та сметани, яке готується миттєво з того, що є вдома. Печу вже третій день підряд

Ці трикутнички зовні мають хрустку цукрову скоринку, а всередині – дуже приємний м'який присмак. При цьому вам не потрібно класти до тіста яйця чи вливати молоко.

Вам знадобиться:

  • 200 г кисломолочного сиру;
  • 150 г вершкового масла;
  • 250 г борошна;
  • 0,5 скл. цукру;
  • 0,25 ч.лож. соди.
Цукрове печиво без яєць та молока

Дістаньте вершкове масло з холодильника, щоб трішки підігрілося. М’який сир бажано брати вологий, а не сухий. Якщо треба, додайте трішки сметани й перемішайте.

Масло розітріть з 2 ложками цукру, поступово додаючи сир. Всипте соду. Маленькими порціями додавайте просіяне борошно. Вказану кількість борошна не обов’язково використовувати всю.

Цукрове печиво без яєць та молока

Можливо, знадобиться трішки менше. Хоча в деяких випадках доводиться додавати більше, ніж треба. Готове тісто має бути м’яким, пластичним і зовсім не липнути до рук. Розкачайте його тонким шаром завтовшки 2-3 мм.

Цукрове печиво без яєць та молока

Починайте вирізати кружальця склянкою. Можете запросити на допомогу дітей. Малечі подібне заняття має припасти до вподоби. Кожну заготовку обваляйте у мисочці з цукром з обох боків.

Складіть кружальце навпіл, а потім ще раз, щоб вийшли трикутнички. Злегка притисніть, щоб під час випічки печиво не розкрилося. Викладіть на деко, яке вистеліть кулінарним папером.

Цукрове печиво без яєць та молока

Духовку розігрійте до 180 градусів. Після цього поставте в неї деко. Випікайте не довше 20 хвилин. Можливо, вистачить й 15 хвилин – дивіться за процесом випікання. Щойно печиво набуде легкого золотавого відтінку, діставайте деко. Залиште печиво холонути. Після цього можете приступати до чаювання.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.