Приготувала раз і закохалася в цей рецепт: салат, який став найулюбленішим. Рибку міксую з м’ясом

Забудьте про Олів'є і Шубу. На сучасному українському новорічному столі мають стояти більш цікаві, смачні і вишукані салати. Саме таким є салат з червоною рибою і огірком.

Для багатьох новорічні свята асоціюються не лише з мандаринами та ігристим, а й з традиційними майонезними салатами Олів’є та Шуба. І хоча ці салати смачні, та їх вже важко назвати святковими. Сучасні українські господині надають перевагу більш сучасним стравам, які мають цікавий смак і гарно виглядають на столі. Саме таким є салат з червоною рибою і огірком. Інгредієнти в цьому салаті ідеально поєднуються між собою. Салат дуже ніжний і легкий.

Звісно, що червону рибу може дозволити собі не кожен та в цьому салаті цей продукт можна замінити на копчену курку. З копченою куркою салат виходить зовсім іншим, але й такий варіант дуже смачний.

Необхідні інгредієнти:

  • слабосолена червона риба – 200 г;
  • плавлений сир – 360 г;
  • варені яйця –  3 шт;
  • огірки свіжі – 350 г;
  • майонез – 150 г;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Оберіть плоску миску для оформлення салату. Для того, щоб салат мав ідеально круглу форму можна використовувати кондитерське кільце.

Першим шаром викладаємо натерті на крупну тертку плавлені сирки. Із чотирьох сирків використовуємо лише 2.  Для того, щоб сирки добре терлися і не прилипали до тертки, поставте їх на 15 хвилин у морозильну камеру.

Сирний шар змащуємо майонезом. Наступним шаром викладаємо огірки, нарізані соломкою. Використовуємо лише половину підготовлених огірків. Робимо сіточку з майонезу.

Рецепт легкого і ніжного салату з рибою на новорічний стіл
Рецепт легкого і ніжного салату з рибою на новорічний стіл

Наступним шаром натираємо на крупній тертці яйця. Цей шар злегка солимо і змащуємо майонезом. Далі викладаємо ще 1 шар огірків і робимо сіточку з майонезу.

Наступним шаром викладаємо знову плавлений сирок. Робимо сіточку з майонезу. Останнім шаром викладаємо нарізану на кубики червону слабосолену рибу.

Рецепт легкого і ніжного салату з рибою на новорічний стіл
Рецепт легкого і ніжного салату з рибою на новорічний стіл

Готовий салат відразу подаємо до столу.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.