Тоня Матвієнко зізналася, що спить в кімнаті покійної мами Ніни Митрофанівни: “Хочу, щоб був її запах”

Українська співачка Тоня Матвієнко вперше після смерті матері Ніни Митрофанівни дала велике інтерв'ю і розповіла, як вона справляється з втратою.

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко пішла з життя 8 жовтня 2023 року. Її смерть стала справжньою несподіванкою для публіки, адже ще за кілька місяців до цього прихильники бачили Ніну Митрофанівну жвавою і усміхненою.

Після смерті співачки її родина довгий час не давала жодних коментарів пресі та журналістам. Лише через 2 місяці після втрати матері Тоня Матвієнко наважилася дати інтерв’ю виданню VIVA. Співачка розповіла про останні місяці життя Ніни Митрофанівни та як вона справляється з такою великою втратою.

Тоня Матвієнко, Руслана Лижичко та інші знаменитості, які досі живуть з батьками
Тоня Матвієнко зізналася, що спить в кімнаті покійної мами Ніни Митрофанівни

Так, Тоня розповіла, що про хворобу Ніни Матвієнко стало відомо рівно за 2 місяці до її смерті – 8 серпня. У співачки сильно заболів живіт і її забрала швидка. Вже в лікарні Ніні Митрофанівній поставили страшний діагноз онкологія. Виявилося, що артистка хворіла протягом чотирьох років і навіть не здогадувалася про це.

Рівно через 2 місяці співачки не стало. Тоня Матвієнко зізнається, що досі не може змиритися зі смертю матері. Як відомо, співачка все життя жила поряд з мамою і була з нею дуже близькою.

Я ж найбільше боялась залишитися без мами. Бо вона завжди була моєю опорою у всьому

, – зізналася Тоня.

Також співачка розповіла, що не може прибрати речі матері. Все залишається на своїх місцях. Ба більше, Тоня іноді навіть спить у маминому ліжку, адже хоче відчувати її запах і її присутність.

Хочу, щоб був її запах. Я хочу ще до неї заходити.

, – поділилася Тоня.

Дизайн кімнати для Тоні Матвієнко розробляв Кузьма Скрябін
Тоня Матвієнко зізналася, що спить в кімнаті покійної мами Ніни Митрофанівни

Співачка зізналася, що її чоловік Арсен Мірзоян всіма силами намагається витягнути її з депресії. За словами Тоні, чоловік став більше приділяти їй уваги, дарувати квіти і взяв на себе більше обов’язків по вихованні меншої доньки.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.