Георгій та В’ячеслав Хостікоєви мають тата та різних мам: чи спілкується син Сумської зі старшим братом

В Анатолія Хостікоєва є двоє синів від різних жінок. Різниця у віці між братами складає 15 років. Чи спілкуються між собою Георгій та В'ячеслав, і які між ними склалися стосунки?

Анатолій Хостікоєв уперше побачив Наталю Сумську під час навчання у театральному виші. Він навчався на 4 курсі, а дівчина була першокурсницею. Вони разом грали у виставі. Та тоді між ними нічого не сталося. Кожен намагався збудувати своє особисте життя.

Другою дружиною Хостікоєва стала Любов’ю Куб’юк. Актриса народила коханому чоловіку первістка Георгія. Сумська вийшла заміж за оператора Ігоря Мамая і народила доньку Дарину.

Чи дружать брати Хостікоєви – Георгій та В’ячеслав

Пристрасть між колегами, які грали на сцені одного театру, спалахнула набагато пізніше. Обоє розлучилися й насмілилися спробувати побудувати стосунки знову. На диво, у них усе вийшло.

Анатолій зачудовано спостерігав за дружиною. Йому в ній подобалося все. І як вона вишиває хрестиком, і як ставиться до тварин, і як доглядає за квітами. У цьому шлюбі народився син В’ячеслав.

Чи дружать брати Хостікоєви – Георгій та В’ячеслав

Хлопчик був зовсім маленький, коли його старший брат Георгій уже грав на сцені. Молодший брат зачудовано спостерігав за родичем та батьками з-за лаштунків і мріяв, що колись буде так само грати разом із ними.

Чи дружать брати Хостікоєви – Георгій та В’ячеслав

Мрія В’ячеслава збулася. Він часто грає у виставах разом із мамою чи татом. А у “Незрівнянній” виходять на сцену втрьох. Молодик не переймається, що багато хто вважає його мажором. Він певен, хто знайомий із ним близько, подібного не скаже.

Чи дружать брати Хостікоєви – Георгій та В’ячеслав

В’ячеславу 27 років, а старшому брату Георгію вже 42. Різниця у віці стала на заваді теплій дружбі, але брати перебувають у чудових стосунках. Нині їхньому тату Анатолію Георгійовичу вже 70 років. А коли відзначали його 60-річний ювілей, то ювіляр разом з обома синами вийшов на сцену. Вони разом виконали запальний грецький танок сиртакі.

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.