Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус підігрів чутки про роман з учасницею “Холостяка” (Фото)

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу після розлучення з молодою дружиною вже знайшов собі нову компанію. Нова пасія чоловіка схожа на двох його попередніх дружин.

Мурат Налчаджиоглу – відомий український бізнесмен турецького походження, громадський діяч та співзасновник компанії “Фармасі Україна”. Та публіка знає чоловіка завдяки його шлюбу зі співачкою-зрадницею Ані Лорак. Вони одружилися у 2009 році, мають спільну доньку Софію. Розлучилися Мурат і Лорак у 2019 році через зради чоловіка.

Одразу після розставання з Лорак Мурат почав з’являтися у компаніях молодих красунь, а вже через рік він представив публіці свою нову обраницю Лілію Реус, яка молодша від нього на 19 років. Вони були у стосунках 3 роки, а влітку 2023 року зіграли пишне весілля.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу вирішили видалити спільні світлини на своїх Інстаграм-сторінках
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу розлучилися через 4 місяці післ весілля

Та дороге весілля не стало запорукою щасливого сімейного життя. Вже через чотири місяці після весілля стало відомо, що Мурат і Лілія розлучилися. Налчаджиоглу підтвердив цю інформацію та не став називати причину розставання.

Схоже, чоловік не має наміру довго ходити в статусі холостяка. Вже за місяць після розлучення з Реус Мурата почали помічати в компанії темноволосої красуні. Дівчину звати Валерія Старчеус, вона відома блогерка в Україні. Крім того, Валерія знайома публіці, як учасниця шоу “Холостяк 10”.

Нещодавно Мурат у своєму Інстаграм-блозі показав кілька фото та відео з Валерією. Помітно, що у них досить тісні стосунки, адже Мурат обіймає дівчину і возить її у своєму авто.

Мурат Налчаджиоглу несподівано показався в компанії незнайомої дівчини
Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус підігрів чутки про роман з учасницею Холостяка

Вже через кілька днів Мурат опублікував ще одне фото з Валерією, яке було зроблено на світському заході.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус підігрів чутки про роман з учасницею Холостяка

Варто відзначити, що вже колишня дружина Налчаджиоглу Лілія Реус після розлучення з Муратом довгий час не коментувала цю ситуацію. та нещодавно дівчина записала відео для прихильників, де зізналася, що навіть думала виїхати з України разом з донькою та мамою за кордон. Все, аби почати життя з чистого аркуша. Та все ж Лілія передумала переїжджати і вирішила залишитися в Україні.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.