Христина Решетник зізналася, що живе з чоловіком та трьома дітьми в орендованій квартирі: “Свою продали”

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетника Христина зізналася, що їхня багатодітна родина живе на орендованій квартирі. Чому так трапилося, далі у матеріалі.

Відомий український шоумен Григорій Решетник – щасливий чоловік та багатодітний батько. Телеведучий вже 13 років у шлюбі з жінкою на ім’я Христина, з якою він познайомився на роботі. Саме вона зробила його багатодітним батьком, подарувавши трьох синів. Старшому Івану зараз 10 років, середньому сину Дмитру 6 років, а наймолодшому Олександру 3 роки.

Григорій та Христина Решетник мають трьох синів
Григорій та Христина Решетник мають трьох синів

Нещодавно дружина Григорія Христина Решетник дала велике інтерв’ю Славі Дьоміну, де розповіла про сімейне життя з шоуменом, про виховання дітей та плани на четверту дитину. В ході розмови з інтерв’юером жінка зізналася, що їхня багатодітна родина живе в орендованій квартирі, а власного житла у них наразі немає.

Ми мріяли завжди про будинок. Якраз перед війною ми продали нашу власну квартиру і тут починається війна. Ми переїхали на зйомну. Зараз дуже важко реалізувати нашу мрію

, – зізналася Христина.

Жінка розповіла, що наразі вони ще не почали займатися будівництвом свого нового житла.

В мріях, в планах, ми до цього прагнемо. Але поки що ми це питання поставили на стоп

, – розповіла дружина Решетника.

Христина Решетник зізналася, що живе з чоловіком та трьома дітьми в зйомній квартирі
Христина Решетник зізналася, що живе з чоловіком та трьома дітьми в зйомній квартирі

Також Христина розповіла, чому вони з Григорієм не наважилася на усиновлення дитини. Ще рік назад подружжя говорили в інтерв’ю, що задумуються про те, аби усиновити дитину, яка стала сиротою через війну в України. Та Григорій і Христина так і не зробили цього.

Христина зізнається, що вона була готова до усиновлення, а ось Григорій вважає, що у фінансовому плані вони наразі не взмозі потягнути ще одну дитину.

Гріша каже: “Я до цього готовий буду, коли я буду взмозі дати все цій дитині”. А я змогла би це зробити, але не хочу на цьому спекулювати.

, – розповіла Христина.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.