Олена Кравець оголосила про запуск нового шоу спільно з 20-річною донькою: хто фінансує цей проєкт артистки?

Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про старт свого нового шоу. Знаменитість записує подкаст разом зі своєю 20-річною донькою Марією.

Нещодавно відома українська ведуча Олена Кравець повідомила про запуск свого нового шоу в жанрі подкасту. Знаменитість показала у своєму Інстаграм-блозі перші кадри запису шоу, а також розповіла цікаві деталі. Зірка зізналась, яка головна тема її проєкту, а також зізналась – думка започаткувати такий проєкт прийшла їй у голову після довгих розмов із донькою на кухні.

Нове шоу Кравець

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита українська артистка Олена Кравець розповіла про запуск свого нового шоу. Зірка зазначила, разом із донькою Марією буде записувати подкаст “Вдома поговоримо”. За словами Кравець, головною темою їхнього нового проєкту стануть взаємини батьків і дітей – одвічна тема, яку, на думку зірки, розкривають мало.

Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про запуск нового проєкту разом із донькою
Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про запуск нового проєкту разом із донькою

Про фінансування свого нового проєкту Олена Кравець нічого не говорила, а тому можна зробити висновок, що зірка вкладає власні кошти. Знаменитість повідомила, що нові випуски подкасту будуть виходити на її YouTube-сторінці, а тому можна припускати, що зірка не шукала фінансування зі сторонніх джерел.

Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про запуск нового проєкту разом із донькою
Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про запуск нового проєкту разом із донькою

Нагадаємо, що не так давно відома українська актриса і ведуча Олена Кравець потрапила у гучний скандал, пов’язаний із її шоу “Тихий вечір”. На сайті Прозорро, де українці можуть стежити за державними коштами, було опубліковано звіт про використання грошей, виділених країною, на знімання розважального проєкту. Спершу виникла плутанина через неправильно вказаний рік – 27,5 мільйона виділили минулого року, а було вказано, ніби цю суму виділяють ще й на наступний рік. Хай там як, але після гучного скандалу Кравець зазначила, що шоу закривається.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.