Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року: “Це був день мого весілля”

Надія Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року – днем свого весілля з Мішею Кацуріним. Дізнайтеся, що розповіла співачка про церемонію весілля.

Відома співачка Надія Дорофєєва розповіла про свій найяскравіший день у 2023 році в інтерв’ю для Instagram продюсерського центру Pomitni. На запитання про день, який залишив найсильніше враження, вона відповіла: “Це був день мого весілля”.

Надія Дорофєєва та Міша Кацурін оголосили про своє весілля 13 листопада, але конкретну дату церемонії зіркове подружжя вирішило залишити в таємниці.

Раніше, на одному з інтерв’ю співачка поділилась своїми емоціями від церемонії весілля. Радісний день для пари розділили лише найближчі друзі та родичі. Співачка додала, що також була присутня її подруга Лера Бородіна, яка сильно хвилювалась. Надія підкреслила, що для неї весілля не просто формальність, а справжнє єднання.

“Церемонія для мене — найголовніший елемент весілля, це про кохання, емоції, почуття. І вона вийшла емоційно-потужною”, розповіла відома співачка.

Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року
Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року

До слова, нещодавно Надя відповіла на питання, чи спілкується з колишнім чоловіком Володимиром Дантесом. На що зірка відповіла коротко та з посмішкою – “Ні”.

Нагадаємо, Дантес та Дорофєєва, які познайомилися у 2011 році та одружилися у 2015 році, були відомою зірковою парою, яка надихала своїх прихильників. Проте у 2022 році вони оголосили про розлучення.

Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року
Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року

Пізніше стало відомо, що у Наді Дорофєєвої роман з ресторатором та найкращим другом колишнього чоловіка, Мішею Кацуріним. Через кілька місяців після розлучення Дантес розповів про нові стосунки із Дашею Кацуріною, колишньою дружиною нинішнього обранця Наді.

У січні 2023 року, не зважаючи на великі зміни в особистому житті, Дорофєєва та Дантес привітали один одного з розлученням.

Популярне

Схожі статті

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".

Де зараз Дмитро Ступка: нащадок легендарного Богдана любить батьківщину здалека та показує свою нову кохану

Останнім часом в українському суспільстві відчутною є нестача толерантності до тих українських чоловіків, хто обрав іншу країну для життя. У цьому контексті однією з цікавих фігур став Дмитро Ступка.

Ектор Хіменес-Браво з “МастерШеф” показав фото з найріднішою людиною: жінка виявилась дуже схожою на нього

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився зворушливим фото з найріднішою для себе людиною. Шанувальники відзначили схожість кулінара з мамою.