Вчиться знову жити: Тоня Матвієнко після похорону мами втратила вагу і волосся, а Мірзоян гастролює

Втрачати рідну людину, життя без якої неможливо було собі навіть уявити, стає тяжким випробуванням для будь-кого. Що вже казати про тих, до кого завжди прикута увага мільйонів.

Мабуть, нікого в країні не залишила байдужим звістка про відхід з життя найталановитішої співачки сучасності Ніни Матвієнко. Горювали та плакали за нею навіть люди, які були знайомі лише з її творчістю. Зрозуміло, що найтяжчий удар перенесла від втрати її родина, а особливо донька Тоня, з якою у співачки був тісний емоційний зв’язок.

Робота та люди витягують

У нещодавньому інтерв’ю журналу “Viva” Антоніна Матвієнко вперше після похорон розповіла, як важко пережила це горе. Вона навіть ледь не попала у лікарню, втратила 10 кілограмів ваги та половину волосся. Ніякі турботи через похорони, через від’їзд чоловіка Арсена Мірзояна в Америку на гастролі не змогли відірвати жінку від думок про маму. Здавалося, що немає у світі сили, яка б допомогла Тоні виринути з виру гіркоти від втрати цілого світу, який зруйнувався одно миттєво.

На допомогу прийшов звичайний телефонний дзвінок з роботи. Антоніна була потрібна своїм студентам, а вона, як і її мати, здатна забувати про своє, коли в когось є потреба в них. Так поступово вона почала повертатися, але як зізнається жінка:

“Як її не стало – в мене ніби серце вирвали. Таке враження, що весь світ і все навколо я заново побачила. Він – інший. І я стала іншою”

Безумовно такі переживання не могли не відобразитись на її зовнішності. Але Тоня, донька своєї матері, людина сильна і тому нещодавно зібралася з силами та знялася у фотосесії  в одязі українських дизайнерів Лілії Пустовіт, Світлани Бевзи та Лілії Літковської.

Тоня Матвієнко розповіла, як після втрати мами повертається до життя

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.