Алла Пугачова вразила стилем у 74 роки: вікові зморшки намагається приховати за “дитячими” бантиками (ФОТО)

Алла Пугачова поділилась новим фото в стильному вбранні та майже без макіяжу. Артистка розповіла про свої плани. Дізнайтеся, як шанувальники та критики відреагували на публікацію артистки.

Легка посмішка, елегантний чорний капелюшок з бантиком і масивний ланцюжок на шиї – ось, як виглядає легендарна Алла Пугачова на новому фото, яким вона поділилася із прихильниками.

На знімку видно, що артистка з мінімальним макіяжем підкреслила свою природну красу. Варто зауважити, що на свої 74 роки Алла виглядає дуже стильно та елегантно.

Під фотографією Алла Пугачова поділилась з підписниками своїми планами:

“Йдемо з Максом на ювілей чудової людини та музиканта. Андрію Макаревичу 70 років”.

Зазначимо, що публікація з’явилася нещодавно, але вже набрала багато уподобайок та коментарів від шанувальників і критиків. Прихильники раді можливістю побачити улюблену артистку в гарному настрої та подякувати їй за творчість, пишучи теплі слова й побажання. Ось декілька коментарів, які можна зустріти під дописом:

  • “Ми вас любимо, Алло Борисівно”.
  • “Алло Борисівно, нехай ваш світ ніколи не згасає! Удачі, любові та добра!”.
  • “Алло, чому ви так принижуєтеся і пояснюєте? Нам це не цікаво і не потрібно”.
  • “Удачі вам, дякуємо за підтримку України!”.

Однак не обійшлося без критиків, які засипали зірку хейтом щодо її вибору не підтримати повномасштабне вторгнення. Від компліментів до звинувачень – публіка розділилась на дві сторони тих, хто цінує талант, і тих, хто бачить в усьому привід до критики.

Алла Пугачова вразила стилем у 74 роки
Алла Пугачова вразила стилем у 74 роки

Нагадаємо, що Алла Пугачова є дружиною гумориста Максима Галкіна, із яким вона разом з 2005 року. Офіційно подружжя було зареєстроване у 2011 році. Пара виховує двох дітей Лізу та Гаррі, які народилися у 2013 році. Дітей для Алли та Максима народжувала сурогатна мати. На сьогодні Алла разом з чоловіком та дітьми проживає в Ізраїлі.

Популярне

Схожі статті

Увага на руки і закохані очі: на безіменному пальці Тіни Кароль з’явилася обручка – готується заміж чи вже?

Тіна Кароль, яка понад 10 років була самотньою, нарешті похизувалася обручкою на безіменному пальці. Хто той таємний чоловік, який зміг розтопити серце співачки?

Однозначно замінить будь-який торт: не тільки смачний, а й гарний пиріг з двома начинками. Моя імпровізація

Якщо поєднати пісочне тісто з яблучним смаком, додати трішки ноток малини та перемежувати сирною начинкою, вийде просто неземний смак. Іншого пирога вам більше не захочеться.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін неофіційно 13 років разом: відсвяткували офіційну дату

Рік за роком відомі українські гумористи Вікторія Булітко та Євген Сморигін ділять одну сцену та підкоряють серця глядачів своїм талантом. Але що насправді відбувається за лаштунками "Дизель Шоу"?