Колись були сусідами, тепер роз’їхалися врізнобіч: Осадча та Каменських, Кричевський та Білик й інші

Всі знаменитості вважають своїм обов'язком побудувати заміський дім. Іноді трапляється, що обирають ділянки поряд з іншими зірками. Отак і стають сусідами. Щоправда, ненадовго.

Гарік Кричевський та Ірина Білик

Їхні будинки розташовані через паркан у селищі Березівка під Києвом. Ірина заселилася в одноповерховий котедж набагато раніше. Тож могла споглядати за етапами будівництва сусіда-шансоньє.

Знаменитості раніше були сусідами

В обох будинках під час окупації Київщини у 2022 році побували російські військові. Мешкали там цілий місяць й потрощили все, що тільки можна, залишивши цілими лише музичні інструменти. Звісно, що повертатися після цього у свої маєтки зірки не поспішають.

Діма Монатік та Надя Дорофєєва

Родини Монатіка та Дорофєєвої з Дантесом звели свої двоповерхові будинки у селищі Крюківщина. Вони дружили сім’ями, частенько відвідували одне одного. Якось навіть разом зустрічали Новий рік.

Знаменитості раніше були сусідами

Та нині все змінилося Надя з Володею розлучилися й позбулися нерухомості. А родина Монатіків після повернення дружини Ірини з-за кордону разом із синами перебралася до столиці, щоб дітям було зручніше відвідувати школу.

Катя Осадча та Настя Каменських

Ще два зіркових подружжя мешкали по сусідству один від одного в селі Романків. Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та дітьми й далі продовжують жити в ошатному й великому будинку серед зелені.

Знаменитості раніше були сусідами

А от із Настею та Потапом не все так однозначно. Ходять настійливі чутки, що подружжя перебуває на межі розлучення й не живе разом. Та якщо це й не правда, все одно переважну більшість часу після повномасштабного вторгнення Олексій проводить за кордоном, а не поряд із дружиною. Тож і з сусідами точно не бачиться.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.