Катя Осадча – сувора мама, а Юра Горбунов дозволяє синам усе: стрибати по диванах і по підлозі кататися

Катя Осадча та Юрій Горбунов виховують двох маленьких синів Івана та Данила. Зі світлин в Інстаграмі можна зробити висновок, що мама строга, натомість татусь дозволяє будь-що.

Катя Осадча вже виростила одного сина Іллю, тож знає, як поводитися з меншими хлопчиками. Якщо зазирнути в Існтаграм-сторіз знаменитості, можна побачити, як ретельно матуся обирає заняття для своїх дітей.

Катя Осадча – сувора мама, а Юра Горбунов – добрий тато

Жінка дає завдання, які розвивають, при цьому враховуючи вікову різницю між дітьми. От ми бачимо, як Данилко розкладає пірамідки за кольорами чи збирає з конструктора простенькі моделі під пильним оком мами. Іванко понад усе полюбляє малювати, то Осадча всіляко розвиває цей творчий запал сина.

Юрій Горбунов став татом доволі пізно, хоча досвід спілкування з дітьми має – виховав падчерку першої дружини. Коли Катя йде на кухню чи в інших справах, хлопчики знають, що з татусем час можна провести доволі весело.

Катя Осадча – сувора мама, а Юра Горбунов – добрий тато

От Іванко та Данилко й не стримують себе – стрибають на дивані, катаються по підлозі, загорнувшись у ковдру. А тато замість того, щоб зробити зауваження, ще й сам долучається до активних ігор та бешкету.

Встигнути за Іваном доволі складно. 6-річний хлопчина – справжній енергетик. Будинок через його витівки ходить ходуном. Оскільки взимку кататися на велосипеді неможливо, то хлопчик обладнав багажник автівки тата під будиночок. Ото й спокою тільки, коли маля береться до малювання.

Катя Осадча – сувора мама, а Юра Горбунов – добрий тато

А ще брати полюбляють, коли тато читає їм книжки. Оскільки дитяча пам’ять вловлює все й частенько Юрій чує на свою адресу: “Тато, ти вже це казав!”, то доводиться імпровізувати й придумувати нові сцени, яких автор казки не писав.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.