“Давай ти у нас поживеш”: Тоня Матвієнко пригадала, як її старша донька відмовилась жити з нею в одному домі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко пригадала, як після розлучення з чоловіком від неї "пішла" старша донька Уляна. Знаменитість розповіла про причини.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, у шоу “33 запитання” розповіла про стосунки зі своєю старшою донькою Уляною. Знаменитість зізналась, що у 25 років вона вже не може та не хоче контролювати свою доньку. Втім, додала артистка, раніше їхні стосунки були не такими довірливими, як зараз. Про це зірка розповіла журналістам у відповідь на запитання про те, які взаємини має з Уляною.

Донька Матвієнко жила окремо

Тоня Матвієнко чесно зізналась, що свою старшу доньку Уляну вона вже вважає своєю подругою. За словами співачки, контролювати її або вчити, як жити, вона не може. Саме тому зірка вирішила побудувати довірливі стосунки з дитиною, аби між ними не було ніяких стін і непорозумінь. Проте, пригадала співачка, так було не завжди. Матвієнко зізналась, що в один момент її дитина вирішила жити окремо.

Матвієнко пригадала, чому її донька Уляна вирішила жити окремо після її розлучення з чоловіком
Матвієнко пригадала, чому її донька Уляна вирішила жити окремо після її розлучення з чоловіком

Це сталось, коли знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вирішила взяти участь у шоу “Голос країни”. Тоді артистка приділяла багато часу кар’єрі, а ось 12-річна донька несподівано висловила бажання жити у свого батька, колишнього чоловіка Антоніни. Матвієнко розповіла, що сім’я її ексобранця переконала доньку в тому, що у неї немає часу на дівчину. Вони запропонували Уляні пожити в них, “поки мама буде співати”. Втім, знаменитість зуміла знайти спосіб повернути довіру доньки та заохотити її повернутись жити до неї додому.

“Щоб повернути старшу дочку, я стала для неї подругою. І все вдалося”, – пригадала в інтерв’ю відома українська співачка Тоня Матвієнко.

Матвієнко пригадала, чому її донька Уляна вирішила жити окремо після її розлучення з чоловіком
Матвієнко пригадала, чому її донька Уляна вирішила жити окремо після її розлучення з чоловіком

Нагадаємо, що старшу доньку Тоня Матвієнко народила рано – у 16 років. Тоді, пригадувала якось зірка, їй було непросто, але підтримка мами Ніни Митрофанівни стала для неї вирішальною.

Популярне

Схожі статті

Такого баунті в магазині не купите: домашнє печиво без додавання яєць. Гора ласощів до чаю за лічені хвилини

Спробуйте смачне та ароматне печиво з кокосовою стружкою, яке дуже просто приготувати самостійно, а головне – з найдоступніших інгредієнтів.

Народить під час фіналу Євробачення? Джамала показала своїх підрослих синів, а на підході вже третій

Українська співачка і переможниця Євробачення Джамала знову знаходиться під мікроскопом у громадськості, але на цей раз привід не пов'язаний з її творчістю чи позитивними новинами про кар'єру.

Наш десертний кумир — легкий та ніжний тортик із пломбіром: 15 хвилин роботи, а насолоди — на весь день

У світі десертів є такі, що зайняли головні місця у наших серцях, ставши справжніми кумирами. Серед них на одному з перших — легкий та ніжний тортик із пломбіром.