За рецептом цього салату полюють всі мої подруги: розкриваю секрет. Ну дуже смачний салат “Мисливський”

Салат "Мисливський" водночас дуже простий і дуже смачний. Інгредієнти у цій страві поєднуються ідеально, а сам салат виходить таким ситним, що його без доповнення можна подавати на вечерю.

Салат “Мисливський” – дуже смачна і ситна страва з ковбасками і картоплею. Подібні салати готують у Німеччині. Там люблять, щоб салат був самостійною стравою і його не потрібно було доповнювати гарнірами, чи м’ясними стравами. Плюси цього салату в тому, що він готується дуже просто, а смак виходить неперевершеним. Така страва сподобається всім, особливо чоловікам.

Необхідні інгредієнти:

  • мисливські ковбаски – 5 шт;
  • картопля – 3 шт;
  • мариновані огірки – 3 шт;
  • цибуля червона – 1 шт;
  • майонез – 3 ст.л;
  • кріп – пару гілочок;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Картоплю потрібно відварити в мундирі до готовності. Картоплю для цього салату можна використовувати охолодженою, або ледь теплою.

Відварену картоплю очищаємо і нарізаємо середнім кубиком, сильно дрібнити інгредієнти для цього салату не потрібно. Мисливські ковбаски нарізаємо кружальцями і додаємо до картоплі. З приводу розміру нарізаних інгредієнтів, орієнтуйтеся на розмір нарізаних ковбасок.

Рецепт ситного і смачного салату Мисливський з ковбасками
Рецепт ситного і смачного салату Мисливський з ковбасками

Мариновані огірки нарізаємо кружальцями і також додаємо у салатник. Червону цибулю ріжемо четверть кільцями і перекладаємо до інших інгредієнтів. Кріп дрібно нарізаємо і додаємо до салату.

Рецепт ситного і смачного салату Мисливський з ковбасками
Рецепт ситного і смачного салату Мисливський з ковбасками

Заправляємо салат майонезом, додаємо сіль та перець за смаком.

Зверніть увагу, що для цього салату потрібно використовувати майонез високої жирності, а ще краще використовувати домашній.

Готовий салат відразу подаємо до столу і насолоджуємо його смаком. Картопля, цибулька, маринований огірок і підкопчені ковбаски ідеально поєднуються між собою, а кріп додаєм приємної свіжості. Салат виходить дійсно дуже смачним і ситним.

Готуйте з задоволенням і смачного!

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.