Всі троє вищі за батька: ексдружина Віталія Кличка показала дорослих синів та доньку від мера Києва (Фото)

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія показала різвяні фото з трьома дітьми від боксера. Як виглядають сини та донька Кличка – далі у матеріалі.

Відомий український боксер та мер Києва Віталій Кличко знаходився у шлюбі зі спортсменкою та танцівницею Наталією Єгоровою 25 років. Восени минулого року подружжя оголосили про розлучення. Та вже колишнє подружжя запевняють, що вони підтримують зв’язок і з теплотою відносяться один до одного. Хоча їх вже не скріплює штамп у паспорті та їх назавжди пов’язують троє спільних дітей.

Як Єгорова змінилась після розлучення з Кличком
Віталій Кличко і наталія Єгорова прожили у шлюбі 25 років

Так, у шлюбі Віталія Кличка і Наталії Єгорової народилися двоє синів та донька, які вже дорослі і живуть окремо від батьків.

Нещодавно Наталія Єгорова, яка проживає у Німеччині, у своєму Інстаграм-блозі поділилася сімейними знімками з дітьми. Сини та донька приїхали до матері, щоб відсвяткувати Різдво. На світлинах троє дітей Кличка у різдвяних светрах позують, обіймаючись з мамою. Важко не помітити, що у дітей Кличка є одна спільна риса, яка їх поєднує – високий зріст.

Ексдружина Віталія Кличка показала дорослих синів та доньку від мера Києва
Ексдружина Віталія Кличка показала дорослих синів та доньку від мера Києва

Що відомо про дітей Віталія Кличка і Наталії Єгорової

Старшому сину Кличка Єгору-Даніелю 23 роки. Хлопець являється студентом престижного лондонського університету, де вивчає менеджмент і основи бізнесу. Також Єгор-Даніель займається баскетболом. Зріст хлопця – 2,02 м.

Молодшому сину Кличка Максиму 18 років і він найвищий з їхньої родини. Зріст хлопця 2,16 см і він набагато вищий за свого відомого батька. В цьому році Максим закінчив навчання у престижній Лондонській школі. Куди вступив навчатися хлопець далі, наразі невідомо.

Єдиній дочці Віталія Кличка Єлизаветі-Вікторії 21 рік, її зріст сягає двох метрів. Дівчина живе в Амстердамі, де навчається на психоолога. Також Єлизавета-Вікторія займається плаванням, саме тому вона має спортивну фігуру та широкі плечі.

Популярне

Схожі статті

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.