Знаменитості з великими носами: Джанабаєва і Осадча пишаються горбинкою, а Репяхова перекроїла себе повністю

Зірки, як і решта людей, не ідеальні. Мають певні недоліки, скажімо, завеликий ніс. Та одні не звертають на подібне уваги, а інші поспішають до пластичних хірургів, щоб виправити помилку природи.

Катя Осадча

Знаменитості з великим носом

Коли Юрій Горбунов викладає у мережу світлини коханої без макіяжу, без хейту не обходиться. Фани висловлюють претензії то до зросту ведучої, то до капловухості. Та найбільше висміють довгий ніс Катерини. На це шоумен зазвичай відповідає порадою – спочатку подивіться на себе у дзеркало. А карикатуру невідомого авторства з величезним носом подружжя зі сміхом навіть виклало в Інстаграм.

Знаменитості з великим носом

Альбіна Джанабаєва

Допоки співачка виступала на бек-вокалі у Валерія Меладзе, її повністю влаштовувала зовнішність. Та коли між артистами завелися шури-мури, й було вирішено, що Альбіна співатиме у “ВІА Грі”, дівчині довелося перекроїти себе повністю. Отже, тепер після неодноразових втручань пластичних хірургів Джанабаєва може гордитися своїм виглядом, зокрема, й носом.

Знаменитості з великим носом

Катя Репяхова

Отримуючи від хейтерів чимало зауважень із приводу зовнішності, дружина Віктора Павліка не витримала й лягла під ніж пластичного хірурга. Тож невдовзі вже красувалася новим носиком. Попервах було незрозуміло, чи стало краще, оскільки обличчя дівчини було в синцях і все припухло. Та за 2 тижні Катя вже хвалилася перед підписниками в мережі новим образом.

Знаменитості з великим носом

Анна Седакова

Ще одна колишня віагрянка мала в юності чимало комплексів із приводу зовнішності. Анні здавалося, що вона затовста, її бісило кучеряве волосся. А ще дівчина дуже комплексувала через занадто великий ніс. Нині співачка сприймає себе такою, яка є. Вона втямила, що все, що колись вважала недоліками, насправді робить її особливою та неповторною.

Знаменитості з великим носом

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.