Маша Єфросиніна приголомшила виглядом до та після макіяжу: лідирує фото ведучої без косметики

Маша Єфросиніна поділилась фотографіями до та після макіяжу. Дізнайтеся, як прихильники ведучої відреагували на її природний вигляд та образ з "мейком".

Відома телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна порадувала своїх прихильників новим відео, де вона демонструє свій вигляд до та після макіяжу. Цим перевтіленням вона поділилась на своїй сторінці в Instagram і підписала публікацію словами:

“Make up / No make up”.

На опублікованих фотографіях телеведуча показалась у чорному теплому светрі. На першому знімку вона без макіяжу, а на другому – із виразним макіяжем. Зірка підкреслила очі та нанесла помаду ніжного відтінку. Ведуча також уклала волосся, зробивши зачіску акуратнішою.

Після публікації цього допису прихильники Маші Єфросиніної одразу почали порівнювати. Думки, як завжди, розділилися: одні засипали компліментами, називаючи її чарівною в будь-якому вигляді, інші виражали сумніви стосовно можливого використання фотошопу. Відповідаючи на момент з редагуванням фото, телеведуча відповіла підписниці, що вона навіть не використовувала звичайні фільтри. Коментатори висловлювали свої думки по-різному:

  • “Звичайно make! Він підкреслює жіночу красу”.
  • “Коли і так і так дуже гарно. А ваші мейки то завжди мистецтво”.
  • “Без мейку ви дуже подобаєтеся, але з мейком – справжня богиня”.
  • “До – значно миліше й природніше”.
  • “Немає значення. Ви завжди чарівна”.
Маша Єфросиніна приголомшила виглядом до та після макіяжу
Маша Єфросиніна приголомшила виглядом до та після макіяжу

До слова, більша частина підписників висловлювала захоплення природним виглядом зірки без макіяжу.

Нагадаємо, що Маші Єфросиніній 44 роки, і зірка виглядає чудово. Вона є дружиною бізнесмена Тимура Хромаєва, який на сьогодні проходить службу в ЗСУ. Нещодавно ведуча поділилась емоціями та розповіла, що дуже чекає повернення свого чоловіка. Пара виховує двох дітей: доньку Нану та сина Олександра.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.