Ким була Наталія Могилевська до того, як стати співачкою: спливли неочікувані подробиці про минуле артистки

Відома українська співачка давно здобула популярність на вітчизняній сцені. Втім, артистка не завжди співала та писала пісні. Ким раніше була Наталія Могилевська?

Наталія Могилевська, відома українська співачка, актриса та продюсерка, за довгі роки своєї кар’єри встигла спробувати себе у різних творчих напрямах. З самого дитинства знаменитість знала, що хоче бути популярною та відомою на всю країну. Втім, з самого початку зірка обрала дещо інший напрямок – вона хотіла будувати кар’єру не у музикальній індустрії. Про те, ким раніше була Наталія Могилевська, читайте у матеріалі “Однієї хвилини”.

Ким була Наталія Могилевська

Відома українська співачка Наталія Могилевська народилась і виросла у столиці. Киянка у дитинстві зіткнулась із трагедією – в родині не стало батька, а тому мати майбутньої артистки була змушена самостійно тягнути на собі всю родину. Втім, складне дитинство та життєві випробування не забрали у маленької Наталії позитиву та прагнення до світлого майбутнього. Змалку вона розуміла, що хоче стати артисткою та бути відомою.

У мережі спливла інформація про те, ким насправді була раніше відома співачка Могилевська
У мережі спливла інформація про те, ким насправді була раніше відома співачка Могилевська

У школі Наталію Могилевську називали хуліганкою – вона часто порушувала правила та була достатньо активною. Втім, така репутація не завадила їй успішно вступити до училища. Спершу зірка хотіла пов’язати своє життя з цирковою діяльністю, а тому вступила у відповідний навчальний заклад. Могилевська після 9-го класу пішла навчатись до муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва.

У мережі спливла інформація про те, ким насправді була раніше відома співачка Могилевська
У мережі спливла інформація про те, ким насправді була раніше відома співачка Могилевська

Втім, вже незабаром знаменитість вирішила, що хоче співати. Після завершення училища Наталія Могилевська почала виступати у фольклорному закладі, а також почала записувати власні пісні. Серйозним поштовхом для артистки стала перемога на “Слов’янському базарі”.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.