Нікіта АLEKSEEV не знайомий зі своїм батьком та не поспішає створювати власну родину: наречена ще почекає

Звичайний столичний хлопець, який стрімко підкорив своєю зовнішністю, дзвінким голосом титанів українського шоу-бізнесу, виглядає справжнім плеканцем долі, якому в усьому щастить.

Білосніжна голлівудська посмішка, чорні кучері, струнка фігура та співочий талант. Здогадались, про кого річ? Так, все це ні хто інший, як Нікіта АLEKSEEV. За короткий час юнак зумів зачарувати та закохати у себе зіркових персон таких як Алан Бадоєв, Ірина Білик, Світлана Лобода та інших. Вони допомогли йому дістатися вершин музичного Олімпу, стати дуже популярним в Україні й не тільки. Та невже в нього так гладко в усіх сферах життя?

Проблеми, родом з дитинства

У деяких інтерв’ю журналісти розпитують співака стосовно його особистого життя, тому що, як зазначає сам артист, “хоча він і виглядає на 15 років, насправді йому вже 30”, а власної родини створити він не поспішає. На це хлопець щиро відповідає, що доглядати за зовнішністю йому допомагає його мама, яка працює все життя косметологом, а от про родинні стосунки він до недавнього часу навіть не думав, тому що дитячі душевні травми відбилися на його свідомості дуже серйозно. Річ у тім, що співак ніколи не знав свого батька, бо той покинув вагітну Нікітою дружину саме через те, що жінка відмовилась позбавитися малюка, як того вимагав чоловік. АLEKSEEV цього не може йому пробачити й навіть ніколи не намагався зустрітися з ним. Хоча хлопцю відомо, що в іншій родині батька є двоє його братів-близнюків.

Нікіту виховувала мама та рідна тітка і, як зізнається виконавець, цей суто жіночий вплив у дечому не зовсім гарну роль відіграв: хлопець зовсім не має навичок робити елементарну чоловічу роботу.

Втім співак після зустрічі з Уляною Синецькою, солісткою групи “Віагра” став замислюватися над створенням сім’ї, вихованням дітей, бо вважає цю дівчину “своїм великим та єдиним коханням на все життя”.

Нікіта АLEKSEEV розповів про родину та плани на майбутнє

Популярне

Схожі статті

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.

Шикарний десерт, який подобається абсолютно всім: шоколадний торт із нехитрих продуктів. До чаю – ідеально!

Спробуйте шоколадний десерт, який пасуватиме як на свято, так і на кожен день. Готується він просто та швидко, а смак нагадає відомий торт "Захер".

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.