Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України: у США не вистачає пригод (Фото)

Відома співачка Міка Ньютон розповіла про своє повернення додому та зізналась, що дуже сумує за Україною. Артистка поділилась фото з аеропорту.

Українська співачка та акторка Міка Ньютон повідомила про своє рішення повернутися в Україну. Співачка додала, що дуже сумує за рідною землею. Цим вона поділилась в одній з публікацій в соціальній мережі Instagram, підписавши допис словами:

“Я дуже скучила за своїм домом.”

На опублікованому знімку відома співачка показалась в аеропорті, де вона позує поруч із чорною валізою, на яку прикрасила червоним бантом. Можна припустити, що фотографію зробив її коханий чоловік-американець Кріс Сааведра, який, як повідомлялося раніше, планує вирушити разом із дружиною до України.

Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України
Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України

Підписники співачки зраділи такій новині, висловивши своє задоволення у коментарях під постом. Вони побажали артистці та щасливої дороги. Ось, які коментарів можна відзначити під світлиною:

  • “Ласкаво просимо.”
  • “Клас, вітаю в Україні.”
  • “Це прекрасна новина!”
  • “Щасливої дороги додому.”
  • “Божої ласки та здоров’я!”
  • “Україна теж скучила за тобою.”
  • “Нарешті ви в Україні!”

Нагадаємо, що на початку грудня Міка Ньютон вже розповіла про свої плани вирушити в Україну разом із своїм чоловіком Крісом Сааведра. Співачка підкреслила, пара має намір відвідати Львів і Київ. Також вона наголосила, що дуже давно не була на рідній землі, а Кріс вже 8 років не має такої можливості.

Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України
Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України

Попри важкий час для України подружжя планує залишитися на певний час. З огляду на те, що фото з’явилося сьогодні, можна припустити — співачка разом з чоловіком вже вирушила у подорож.

До речі, нещодавно у Міки та Кріса відзначалася 5-та річниця шлюбу, і з цього приводу зірка поділилася дописом на своїй сторінці, виклавши кілька фотографій з весільної церемонії.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.