Чим не Перші леді? Тамбовський вовк Валерій Жидков і Євген Кошовий з “Кварталу 95” показали своїх дружин

Актори з "Кварталу 95" зазвичай світяться самі, а от дружин практично ніколи не показують. Тому дуже цікаво, як виглядають перші леді Валерія Жидкова та Євгена Кошового?

Валерій Жидков і Марія

Свою дружину “кварталівський” автор виводить у люди доволі рідко. А марно. Його Марія – справжня красуня. Можливо, чоловік занадто ревнивий і боїться втратити кохану? Вдома у них справжнє жіноче царство, адже в родині підростають дві донечки. Єлизаветі минуло 19 років, а Софії всього 9. Дівчатка є копіями своєї матусі.

Як виглядають дружини кварталівців

І Валерій, і Марія родом з росії, та з родичами з-за порєбріка воліють не спілкуватися. До України подружжя переїхало ще 20 років тому. Жидков, який отримав українське громадянство лише у 2022 році, недарма називає себе “тамбовським вовком”. Це його рідне місто. Там він народився, навчався, зустрів кохання й одружився.

Через постійну зайнятість у КВК Жидкову не було коли складати іспити, то він залишився без диплома. Був змушений ходити 6-ий рік до вишу. Маша якраз вступила на 1 курс. Вони познайомилися й більше не розлучалися.

Євген Кошовий і Ксенія

Коли Євген уперше побачив балерину Ксенію, відразу ж закохався. А от дівчина ще довго розмірковувала, чи потрібен їй такий кавалер. Урешті дійшла висновку, що продовжить спілкування.

Як виглядають дружини кварталівців

Пропозицію молодик зробив у таксі, перебуваючи напідпитку, всього за 4 місяці після знайомства. Ксюша з легкістю згодилася стати його дружиною. Відтоді вони вже 16 років разом і навіть устигли народити двох доньок.

Зірковий татусь під час пологів не був присутнім, але дуже переживав за дружину. Варвару Ксенія народжувала довго і після того ще й хворіла. Та за 6 років усе забулося, і жінка наважилася на другу дитину, яку батьки назвали Серафимою. Кошовий і досі присвячує коханій дружині щемкі пости, освічуючись у коханні.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.