Беру лаваш, яблука та пару горіхів: зробила з цього десерт, який неможливо купити в магазині. Супер просто

Смачний і незвичайний десерт готується з простого лаваша, яблук і горіхів. Апетитне частування смакує не гірше, ніж дорогі тістечка у кондитерських.

Апетитне частування готується за лічені хвилини, втім довго на вашому столі воно не затримається. Нічого важкого у приготуванні немає – всього лише потрібно загорнути начинку у смачні лаваші, а потім “закинути” випікатись у духовку. В результаті ви отримаєте неймовірно смачні солодощі, які нагадають східні частування або ж відому всім яблучну шарлотку. Отже, хутчіше берімося до приготування!

Кулінари поділились простим рецептом смачного частування з яблука та горіхів у лаваші
Кулінари поділились простим рецептом смачного частування з яблука та горіхів у лаваші

Інгредієнти:

  • 3 яблука;
  • 4 лаваші;
  • 120 г вершкового масла;
  • 120 г цукру;
  • 1 чайна ложка кориці;
  • 100 мл кленового сиропу;
  • 100 г горіхів;
  • Пломбір для подачі.

Спосіб приготування:

Наріжте яблука на тонкі смужки. Розтопіть вершкове масло. Змішайте цукор і корицю в невеликій мисці. Перемеліть горіхи або вручну подрібніть їх. Розгорніть лаваш і помажте його розтопленим маслом. Посипте лаваші сумішшю цукру та кориці. Рівномірно розкладіть тонкі смужки яблук по всій поверхні. Посипте подрібненими горіхами по всій площі.

Почніть скручувати лаваш з одного кінця, утворюючи рулет. Покладіть отриманий рулет на декілька хвилин у морозильник для закріплення форми. Розігрійте духовку до 180 градусів. Дістаньте рулон і полийте його кленовим сиропом.

Поставте рулет у духовку і випікайте приблизно 20-25 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Дістаньте десерт із духовки і залиште його трішки охолонути. Наріжте рулет на кружечки і подавайте теплим, додаючи до кожного шматочка кулю пломбіру, якщо бажаєте. Цей десерт із лаваша, яблук і горіхів буде неймовірно ароматним.

Кулінари поділились простим рецептом смачного частування з яблука та горіхів у лаваші
Кулінари поділились простим рецептом смачного частування з яблука та горіхів у лаваші

Простий і дуже смачний десерт ідеально підійде до вечірнього горнятка кави або чаю. Ви легко зможете приготувати такий рулет, не витрачаючи зайвих сил і часу. Готовий смаколик подавайте до столу теплим, коли щойно його приготували. Обов’язково спробуйте випекти цей десерт і потішити частуванням себе і близьких. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.

Біляші з м’ясом більше не готую, знайшла рецепт пиріжків із картоплею: невагоме тісто та ароматна начинка

Рецепт пиріжків із картоплею на сковороді для тих, хто любить швидко та смачно поїсти. Невагоме тісто у поєднанні з ароматною начинкою – це справжній кулінарний шедевр!

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.