facebook

Чи фортуна й досі їй посміхається? Як склалась доля переможниці вокального шоу “Х-Фактор” Аіди Ніколайчук

"Вільна каса" чи світове визнання музичного таланту? Перед якою дилемою стояла виконавиця та як змінилася її доля після участі у популярному талант-шоу.

Ім’я Аіди Ніколайчук українці узнали та запам’ятали після участі молодої співачки у суперпопулярному свого часу “Х-Факторі”.

До того талановита 29 річна одеситка з кришталевим сопрано відомою широкому загалу зовсім не була. Вона навіть не мала вищої музичної освіти. Та дарований природою голос повернув її життя на краще. Від касирки у магазині одягу жінка сягнула прямісінько на музичний Олімп.

Відомо, що простягнув їй свою руку допомоги у цьому продюсер Ігор Кондратюк. У той час ходили чутки навіть про їхній роман, не дивлячись на те, що обидва тоді мали власні сім’ї. У Аіди підростав син від першого шлюбу.

У 2013 році Аіда випускає свій перший альбом, вирушає з концертами за кордон у Німеччину та росію, підписує контракт з міжнародною компанією звукозапису Sony Music, активно знімається у кліпах.

У 2016-му вона брала участь у національному відборі на “Євробачення”, але пройшла лише в полу фінал. А от на вокальному конкурсі в Японії – Mozart-show вона стала справжнім тріумфатором, що зробило виконавицю японською сенсацією.

Особисте життя Аіди теж зазнавало змін. Вона вдруге одружилась зі спортсменом з Білорусі Нікітою Подольським, який був на 12 років молодшим за неї. Втім цей шлюб радості жінці, схоже не приніс: вона втратила ненароджену дитину, а через 5 років пішла від чоловіка.

Зараз про Аіду Ніколайчук можна дізнатися не багато з її сторінки в інстаграм. Вона у 2022 році перебралася до Америки. Судячи з фото, продовжує вокальну кар’єру і, з її слів, повертатися до України не збирається. Про особисте життя співачка нічого не розповідає, але, схоже, ним цілком задоволена.

Популярне

Схожі статті

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.