Даремно я їх раніше не готувала: рецепт гарячих бутербродів з крабовими паличками і яйцем. Готую за 5 хвилин

Якщо в холодильнику є крабові палички, сир і батон, можна приготувати смачну закуску. На сніданок це буде основною стравою. Під час святкового застілля гарячі бутерброди стануть прикрасою столу.

Вам знадобиться:

  • 1 багет;
  • 10 г гілочок кропу;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.

Для начинки:

  • 50 г крабових паличок;
  • 50 г твердого сиру;
  • 1 яйце;
  • 1 зубчик часнику;
  • олія.
Гарячі бутерброди з крабовими паличками

За необхідності білий багет можете замінити житнім чи шматочками будь-якого хліба – білого чи чорного. Крабові палички можете замінити креветками. Часник можете замінити меленим чилі. Беріть зовсім трішки на кінчику ножа. А ще любителі гостренького можуть додати гострого перцю.

Гарячі бутерброди з крабовими паличками

Почніть із приготування начинки. Крабові палички позбавте від плівки й подрібніть ножем чи у блендері. Сир натріть на тертушці з середніми отворами. Кріп промийте, промокніть, дрібно наріжте.

Гарячі бутерброди з крабовими паличками

У мисочці з’єднайте крабові палички з сиром та зеленню. Вбийте яйце. Посоліть, поперчіть. Додайте розчавлений часник. Перемішайте інгредієнти.

Якщо багет не нарізаний, зробіть шматочки завтовшки близько 1,5 см. З одного боку викладіть 2 ложки крабової начинки, притиснувши. Вона не має виходити за краї хлібного шматочка.

Гарячі бутерброди з крабовими паличками

Поставте пательню на плиту розігріватися, влийте олію. Викладайте бутерброди начинкою донизу. Обсмажте до рум’яної скоринки. Після цього переверніть й обсмажте з іншого боку. Перекладайте на тарілку й відразу ж подавайте до столу в гарячому вигляді.

Купуючи в магазині крабові палички, обов’язково перевірте термін придатності. А ще зверніть увагу на склад продукту. Першим у списку має значитися м’ясо сурими. Це така біла риба. Липке пакування не беріть – це значить, що продукт зіпсований.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки як пух на особливому інгредієнті: для мене це найсмачніша начинка. Всі хто куштують щоразу в захваті

Найсмачніші смажені пиріжки виходять не на молоці, не на кефірі, а на картопляному відварі. Спробуйте приготувати і ви будете в захваті від результату.

За кордоном, але в оточені жіночої краси: Потап із Чикаго порадив українцям, як пишатися своїм походженням

Знаходячись за кордоном відомий продюсер Потап намагається довести прискіпливій публіці, що він не забуває рідну неньку Україну. Проте реакція фанатів не завжди така, яку артист хотів би бачити.

Ніякої духовки, але всі будуть задоволені: без розкочування тіста готую ліниві пиріжки з м’ясом за 10 хвилин

Уранці кожна хвилина на рахунку, але ж треба нагодувати чоловіка й дітей ситно. Вихід є – зробіть ліниві пиріжки. Просто змішайте кефір із борошном, викладіть на пательню й додайте м'ясний фарш.