Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами та порівняв їх до колишньої дружини Анни Трінчер

Волошин не приховує спроб познайомитися з жінками після завершення стосунків з Анною Трінчер. Крім того, він визнає, що ті, кого він зустрів після колишньої дружини, не вражають його своїм розумом.

Олександр Волошин поділився, що після розриву відносин з відомою Анною Трінчер у нього були спроби діалогу з іншими жінками, проте вони не вдалися. За його словами, жінки, з якими він намагався зав’язати дружню розмову, здавалися йому “трохи тупими”. Про це він розповів у проекті “Нашого радіо”.

“Після розлучення спілкувався з деякими дівчатами і зрозумів, що, вибачте, вони трохи тупі. Не всі дівчата!”, – поділився Волошин.

Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами
Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами

Також він додав, що вважає Анну Трінчер дуже розумною дівчиною і готовий продовжувати спілкування та зв’язок, якщо вона не проти.

“Я вважаю Аню дуже мудрою дівчиною, з якою я б хотів далі спілкуватися”, – визнав блогер.

Отже, він порівняв свою колишню дружину з тими, кого зустрів після співачки. За його словами, йшлося про звичайну розмову для подальшої дружби.

На питання ведучого, чи вірить Олександр, що в майбутньому знайде своє справжнє кохання, він відповів, що не планує закриватися перед романтичними стосунками. Та зауважив, якщо у його житті з’явиться дівчина, яка його так сильно вразить, як колишня, він буде готовий.

Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами
Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами

Нагадаємо, що стосунки експари тривали два роки, з яких один рік був у шлюбі. Рішення розлучитися було чоловіка, після чого він розповів про бажання колишній коханій.

Про це вони розповіли у відеорозмові, яку опублікували на YouTube. За словами експодружжя, причиною розриву стала депресія Олександра, в якій він довгий час перебував. Тоді Анна хотіла допомогти, але він не приймав підтримку, і з часом експара віддалилась. Розповідаючи про розрив, було видно, як колишнє подружжя переживає цю ситуацію, вони не змогли втримати сльози.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.