Віталій Кличко й Наталія Єгорова обмінялися нерухомістю: що кому дісталося з майна після розлучення

Віталій Кличко розлучився з дружиною Наталією у 2022 році, хоча до цього вже багато років не жили разом. Стало відомо, як подружжя розподілило між собою спільне майно.

У грудні 2023 року колишнє подружжя Віталій Кличко та Наталія Єгорова завершили процес поділу майна після розлучення після 25 років спільного життя. Про це стало відомо з декларації столичного мера, в якій відбулися суттєві зміни.

Пан Віталій позбувся величезного будинку, сповіщає “Українська правда”. Нерухомість у німецькому Гамбурзі має 4 поверхи. Загальна площа чималої хатинки 750 кв.м. Вартість оцінюється близько 228 млн грн.

Віталій Кличко з ексдружиною поділили майно

Узагалі раніше цим маєтком володів молодший брат Віталія Володимир. Але вже 10 років поспіль користувалася родина Кличка-старшого. Щойно Володимир передав права на власність Віталію, як той відмовився від них на користь Наталії.

Натомість колишня модель передала права на власність батьку своїх дітей на відпочинку в селі Лютіж Вишгородського району, що на Київщині. Тут будівля на 35 квадратів більша, але коштує практично копійки, порівняно з німецькою – всього 69 млн грн.

Віталій Кличко з ексдружиною поділили майно

Тож на додачу Єгорова відмовилася на користь колишнього ще й від Land Rover Discovery 2013 року випуску, вартість якої сягає під мільйон гривень.

Гроші, що були на рахунках у США та Монако, колишні розділили навпіл. У першому випадку це понад 4 млн гривень, а в другому майже 2,7 мільйона. За словами речниці мера Оксани Зинов’євої, розподіл майна між подружжям завершено.

Віталій Кличко останні 10 років мешкає у Києві, обіймаючи посаду мера столиці. Його колишня дружина Наталія, яка після розлучення повернула собі дівоче прізвище, вже давно отаборилася в Гамбурзі.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.