Цей салат ідеальний до будь-якого свята: рецепт з крабовими паличками і зовсім новим смаком. Забудьте олів’є

Якщо порушити звичне поєднання – крабові палички, кукурудза та яйце – й додати інші інгредієнти, вийде набагато смачніше. Салат із пекінською капустою стане вашим улюбленим.

Вам знадобиться:

  • 150 г крабових паличок;
  • 150 г кукурудзи консервованої;
  • 100 г пекінської капусти;
  • 2 великих яйця;
  • 2 ст.лож. майонезу.
Салат із крабовими паличками та пекінською капустою

Салат із крабовими паличками готується дуже швидко. Качанчик пекінської капусти обирайте невеликий. У такого листя світліше та ніжніше на смак. Крабові палички звільніть від целофану і наріжте кубиками. Чим дрібніше будуть шматочки, тим краще. Пекінську капусту вимийте, обсушіть. Качан і біле жорстке листя відділіть. Зелені та м’якенькі наріжте дрібною соломкою.

Салат із крабовими паличками та пекінською капустою

Яйця завчасно відваріть, щоб були крутими. Вони мають охолонути повністю. Обчистьте від шкаралупи й наріжте. На тертушці натирати небажано, бо тоді салат перетвориться на кашу. Відкрийте банку з консервованою кукурудзою. Рідину злийте, а зерна використайте. Якщо кукурудза не щільна, а від зерен відділяється верхня плівка, продукт неякісний і вживати його не можна.

Салат із крабовими паличками та пекінською капустою

З’єднайте в салатниці крабові палички, пекінську капусту, кукурудзу та яйця. Додайте кріп чи петрушку, якщо є бажання. Зелень попередньо вимийте та подрібніть. Заправте майонезом. Спробуйте на смак. За потреби посоліть та поперчіть, але можна обійтися й без цього. Солі достатньо в майонезі, крабових паличках та кукурудзі.

Салат із крабовими паличками та пекінською капустою

Ретельно перемішавши інгредієнти, відразу ж подавайте салат до столу. Можете поставити на 20 хвилин до холодильника. На приготування цього смачного салату з крабовими паличками витратите не більше 20 хвилин, натомість отримаєте море задоволення.

Популярне

Схожі статті

Майкл Дуглас відіслав дружині чарівне відео: чим Марічка Падалко вразила актора на українській телестудії

Приїзд легендарного голлівудського актора Майкла Дугласа до Києва викликав великий ажіотаж і нікого не залишив байдужим. Особлива честь супроводжувати його та взяти інтерв'ю випала Марічці Падалко.

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.