Старша донька Євгена Кошового відсвяткувала 16-й день народження: як зараз виглядає і чим займається Варвара

15 січня старша донька відомого українського коміка Євгена Кошового відсвяткувала свій 16-й день народження. Як зараз виглядає і чим займається Варвара – далі у матеріалі.

Варвара Кошова – старша донька відомого українського коміка, шоумена і зірки “Кварталу” Євгена Кошового. Не дивлячись на свій юний вік, дівчина добре відома українській публіці, адже вже неодноразово з’являлася на телеекранах. Так, Варя з дитинства прагне до медійності і популярності і, варто відзначити, що дівчина має до цього хист. Свої акторські здібності Варвара встигла проявити на кількох українських телешоу. Донька Кошового брала участь у програмі “Розсміши коміка. Діти”, “Ліга сміху” і навіть отримала роль у серіалі “Батько рулить”. Дівчина впевнено тримається перед телекамерами і має харизму та акторський талант. Крім того, Варвара гарно співає. Дівчина брала участь у вокальному шоу “Голос країни” і хоч їй не вдалося здобути там перемогу та Варя дійшла до фіналу.

Донька Кошового брала участь у проєкті Голос країни

Зараз варварі Кошовій 16 років. Останні роки дівчина не з’являється на телеекранах і вже не ходить по різноманітних кастингах, щоб потрапити “у телевізор”. Дівчинка подорослішала і помітно змінилася. З милого янголятка Варя перетворилася у справжню бунтівницю. Дівчина любить яскравий макіяж, має пірсинг, а також любить експериментувати з кольором волосся та зачісками.

Як сьогодні виглядає донька Євгена Кошового Варвара
Старша донька Євгена Кошового відсвяткувала 16-й день народження

Сам Євген Кошовий у недавньому інтерв’ю зізнався, що Варвара має дуже складний характер і йому важко знайти спільну мову з доньками.

Варто відзначити, що у свої 16 років Варвара має модельні параметри і яскраву зовнішність і сміливо цим користується. Як відомо, зараз дівчина пробує себе у моделінгу.

Старша донька Євгена Кошового відсвяткувала 16-й день народження

Нагадаємо, Євген Кошовий вже 17 років знаходиться у шлюбі з жінкою на ім’я Ксенія. Вони мають двох спільних доньок: 16-річну Варвару і 9-річну Серафиму.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.