Не хочуть другої половини: українські зірки, які завжди самотні – Дзідзьо, Тіна Кароль, Андрій Данилко

Є серед шоубізу міцні пари, які багато років тримаються у шлюбі. Та трапляються ті, що тримаються самотою. Чи є у них надійний тил, ми можемо лише здогадуватися. Принаймні про одруження мова не йде.

Дзідзьо

Допоки Михайло Хома був одружений, широкий загал практично нічого не знав про його особисте життя. І лише під час розлучення зі Славією стало відомо, що артист прожив 20 років у шлюбі. Офіційно пара розлучилася влітку 2021 року.

Самотні зірки не поспішають одружуватися

Відтоді фани Дзідзьо очікували на оголошення про новий шлюб. Багато хто схилявся до думки, що Хома крутить шури-мури з кумою Олею Цибульської. Та і її син Платон, здається, зовні нагадує розлученого співака. З’ясувалося, що в цієї артистки є благовірний, тато хлопчика. Натомість хто заполонив серце Михайла, допоки невідомо.

Тіна Кароль

Улюблениця Алли Пугачової могла б жити щасливо у шлюбі з Євгеном Огірем й ростити спільного синочка Веніаміна. Та свої корективи в сімейну ідилію внесла сумна доля. Чоловік помер від онкології після 5 років шлюбу.

Самотні зірки не поспішають одружуватися

Відтоді Тіна офіційно заміж не виходила. Їй приписували романи з гітаристом із власного гурту Антоном Поповим, з танцівником Дімою Жуком, з ведучим Олександром Поповим. Та найгучнішими були стосунки з молдовським співаком Даном Баланом. Втім ситуацію це не змінило – Кароль як була самотньою, так і залишилася.

Андрій Данилко

Хто ніколи й не збирався ставати на весільний рушник, так це автор образу Вєрки Сердючки. Артист ніколи не був помічений у стосунках з жіночою статтю. Хіба що багато часу проводить з колегою Інною Білоконь, яка на сцені грає роль мами Сердючки.

Самотні зірки не поспішають одружуватися

Насправді ж вони просто друзі. В Інни є законний чоловік Олег. Вони разом виховали й видали заміж доньку, яка нині навчається у Польщі. Одного разу Андрій жартома поцікавився у землячки, чому вона не вийшла заміж за нього. Та відповіла питанням: “А ти пропонував?”

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.