Микола Тищенко підтвердив розлучення з Барановською після 7 років шлюбу і назвав причину: “Не дозволяє”

Ресторатор, телеведучий і народний депутат України Микола Тищенко вперше підтвердив, що розійшовся зі своєю дружиною Аллою Барановською. Виявляється, вони вже давно не живуть разом.

У листопаді 2023 року у Мережі з’явилася інформація про те, що нардеп Микола Тищенко розійшовся зі своєю дружиною-моделлю Аллою Барановською. Стало відомо, що подружжя розлучаються через суд. З того часу ні Тищенко, ні Барановська ніяким чином не коментували свої стосунки та не підтверджували факт розлучення.

Та нещодавно Микола у коментарі Telegram-каналу “Україна зараз” зізнався, що він дійсно більше не живе з дружиною і знаходиться з нею у процесі розлучення.

Микола Тищенко підтвердив розлучення з Барановською після 7 років шлюбу

Тищенко не став називати конкретні причини, які стали мотивом для розставання та чоловік зізнався, що на це рішення вплинуло те, що вони давно не живуть разом. Так, за словами Миколи він проживає і працює у Києві, а ось його ексдружина, модель Алла Барановська, знаходиться в іншому місті. В якому саме, нардеп не уточнював. За словами Тищенка, той факт, що вони живуть в різних містах, не дозволяє їм утримувати спільний побут та підтримувати романтичні стосунки.

Це не дозволяє нам разом утримувати спільне майно і життя

, – зазначив Тищенко.

При цьому нардеп запевняє, що підтримує з Барановською дружні стосунки, адже вони продовжують залишатися батьками для їхнього сина. За словами Тищенка, не дивлячись на розлучення, вони спільно будуть виховувати дитину і робити все, щоб син був щасливим.

Микола Тищенко підтвердив розлучення з Барановською після 7 років шлюбу
Микола Тищенко підтвердив розлучення з Барановською після 7 років шлюбу

Нагадаємо, Микола Тищенко і Алла Барановська зарєєстрували шлюб у 2016 році, а вже через рік у них народився син. Дівчина молодша від нардепа аж на 20 років, тому публіка не вірила у довготривалість цих стосунків. Втім, так і трапилось, Тищенко розлучився з молодою моделлю. Для нардепа це вже третє розлучення. Раніше чоловік був одружений з моделлю Іриною Журавською. Та той союз тривав всього 1 рік.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.