Як виглядає і чим займається дорослий син Каті Осадчої, якого вона народила у 19: красень – копія мами

Катя Осадча – не лише відома українська телеведуча, а й багатодітна мама. Старший син теледіви уникає публічності. Як виглядає і що відомо про Іллю Поліщука – далі у матеріалі.

Катя Осадча – відома українська телеведуча і громадська діячка. У 2017 році жінка вийшла заміж за свого колегу по сцені Юрія Горбунова і народила двох дітей. Та не всі знають, що цей шлюб не перший для Катерини і вона має дорослого сина від перших відносин. Вперше телеведуча пішла під вінець ще у 18 років. Тоді Катя була моделлю, а про кар’єру телеведучої вона лише мріяла. Обранцем Осадчої став політик Олег Поліщук, який старший від неї на 15 років. Вже через рік у молодят народився син Ілля.

Как выглядит первый муж Кати Осадчей
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Шлюб Осадчої і Поліщука тривав всього кілька років. Причиною розлучення стала велика різниця у віці, а, відповідно, різні погляди на життя. Після розлучення малолітній син залишився жити з мамою та його батько завжди брав участь у його вихованні.

Зараз  старшому сину Каті Осадчої Іллі 21 рік. Він ніколи не прагнув медійності, чи популярності, хлопець навіть не веде соціальні мережі. Втім, його знімки можна знайти у Інстаграм-блозі самої Осадчої. Варто відзначити, що хлопець виріс неймовірно схожим на свою зіркову маму.

Як виглядає і чим займається дорослий син Каті Осадчі, якого вона народила у 19

Відомо, що Ілля після закінчення школи у Києві виїхав до Америки. У 2021 році він став студентом одного з найпрестижніших ВНЗ світу. Хлопець навчається на спеціальності ІТ в університеті Меріленду. Варто відзначити, що в цьому університеті навчалися багато визначних людей, зокрема, співзасновник Google Сергій Брін, а також багато лауреатів Нобелівської премії. Звісно, що навчання у такому закладі недешеве. Всередньому, за рік навчання в університеті Меріленду потрібно заплатити 36 тисяч доларів.

Хоча Ілля Поліщук не пішов стопами своєї зіркової мами, він має творчі нахили. Так, хлопець гарно співає і грає на гітарі. Та це він робить лише у своє задоволення і не хоче на цьому зробити кар’єру.

Популярне

Схожі статті

Не українська красуня: при вигляді американської дружини-моделі Андрія Шевченка у вас відніме дар мови

Відомий український футболіст Андрій Шевченко знаходиться у законному шлюбі вже 20 років. Дружина спортсмена – американська модель, яка подарувала йому 4-х синів.

Оля Цибульська розповіла, що Олег Винник повернеться в Україну на білому коні: “Дівчата, я скучав”

Оля Цибульська висловилась про можливе повернення Олега Винника в Україну "на білому коні", а також зізналась, чи чекає на артистів, які виїхали за кордон.

Навіть “Шуба” та “Олів’є” не такі смачні: тепер готую тільки “Оселедець під периною”. Їмо тазами і без хліба

Салат "Оселедець під периною" набагато смачніший і цікавіший за банальну "Шубу", хоча інгредієнти для нього досить прості. Така страва точно вразить вас і ваших гостей.