36-річна Настя Приходько показала, як виглядає в реальному житті: “Втомлений погляд та міс “Набряк 2024”

Настя Приходько показалася перед підписниками Інстаграму без прикрас і будь-яких фільтрів. Шокувавши зовнішнім виглядом, співачка пояснила, що до такого стану її довела війна.

Повномасштабне вторгнення негативно відобразилося на всіх українцях. Не стали виключенням і зірки. Та якщо одні користуються фільтрами й накладають на обличчя тонни косметики, щоб приховати змучене обличчя, Настя Приходько вирішила не приховувати правди.

Настя Приходько показалася фанам без фільтрів

Анастасія виклала у своєму Інстаграмі свіжу світлину, показавши, якою є змученою. Постійне нервове навантаження не минуло дарма. Тіло співачки вкрилося набряками та синцями.

Дивлячись на своє втомлене обличчя, знаменитість схарактеризувала себе як “міс Набряк 2024”. За останні 2 роки Настя раптово здобула погану звичку – постійно кусає нижню губу. Приходько переймається, що колись просто зжує її:

“Я такого ніколи не робила, а тепер постійно ходжу і чіпаю її”.

Настя Приходько показалася фанам без фільтрів

Та звертатися по допомогу до психолога Настя поки не збирається. Певна, що спроможна дати раду своєму стану. До антидепресантів та заспокійливих препаратів руки в артистки поки не дійшли. Приходько навіть не бажає заварювати собі заспокійливий чай:

“Я сильна, і я впораюся! Просто треба вистояти”.

Під час одного з масованих обстрілів росіян Настя перебувала у середмісті. Довелося терміново ховатися до метро. Але бухкало так, що навіть під землею двиготіли стіни. Від таких стресів хто завгодно втратить нервову рівновагу.

Та Приходько ніколи не пасувала перед труднощами й певна – зможе здолати всі негаразди й знову навчиться радіти життю. Чекаємо, коли зірка вийде зі стану депресії.

Популярне

Схожі статті

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?

Розкішний пиріг до чаю, що й торта не потрібно: настільки простий набір продуктів, але дуже красиво й смачно

Такий домашній пиріг варто приготувати хоча б один раз, адже процес приготування займає мінімум часу. Ділимось найкращим рецептом, який точно вас підкорить.

Як виглядають всі жінки Сергія Притули і чи могли бути у нього романтичні стосунки з Ольгою Фреймут (ФОТО)

Відомий український ведучий і волонтер Сергій Притула був одружений не один раз. Розповідаємо, ким була його колишня дружина та як вона виглядала.