Старається для нареченого-британця: Ірина Сопонару показала, на що йде, аби завжди залишатись молодою

Ірина Сопонару показалась у косметологічному кабінеті своєї сестри. Акторка розповіла, як доглядає за обличчям, щоб завжди залишатися доглянутою.

Українська гумористка та акторка Ірина Сопонару показала нові кадри зі своєї подорожі. Вона розповіла прихильникам, які косметологічні процедури відвідує та як дбає про своє обличчя. Таким моментом жінка поділилась у своєму Instagram.

Зірка “Жіночого кварталу” і “Ліги сміху” з’явилася в кабінеті своєї сестри Наталії, якій довірила обличчя. Відомо, що сестра Ірини тривалий час мешкає у Великій Британії й працює косметологом. Артистка не часто ділиться фотографіями з рідною людиною, тому ці кадри можна вважати рідкісними.

Ірина Сопонару показала, на що йде, аби завжди залишатись молодою
Ірина Сопонару показала, на що йде, аби завжди залишатись молодою

У відео Ірина була у косметологічному кріслі, а сестра проводила процедуру. Знаменитість привіталася зі своїми фоловерами та представила їм Наталію. Косметологиня професійно пояснила етапи процедури, які буде виконувати. Ірині наносили маски та проводили глибоке очищення обличчя, а потім зробили пілінг, щоб покращити ефект.

До слова, нещодавно гумористка поділилась фотографією зі своїм нареченим-британцем. Чоловіка звуть Ріс, і він підприємець. Спільне фото, зроблене у місцевому ресторані під час відпочинку, акторка показала підписникам, опублікувавши у своєму фотоблозі в Instagram.

Під цією публікацією вона відверто відповіла на питання, яке їй часто задають: чи складно закоханій парі через різницю менталітетів. Вона зізналась, що Ріс об’єднує в собі найкращі якості, тому вони не відчувають ніякого дискомфорту. Також Ірина Сопонару поцікавилась у своєї аудиторії, чи є серед них інтернаціональні пари. Фанати своєю чергою поділилися власним досвідом у стосунках з іноземцями.

“Можливо, просто пощастило… Ріс поєднує в собі найкращі якості”, – підкреслила Ірина.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.