Всі переможниці “Холостяка”: як склалася доля головних героїв перших дев’яти сезонів шоу

У травні 2020 року закінчився 10-ий ювілейний сезон найромантичнішого шоу "Холостяк". Серце головного героя Макса Михайлюка вибрало дівчину Дашу Ульянову. Поки невідомо, чим закінчилися відносини пари після грандіозного фіналу. Але ми знаємоо, як живуть 9 попередніх "холостяків " і їх обраниці.

Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна

Максим Чмерковский и Александра Шульгина
Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна

Олександра стала першою переможницею української версії “Холостяка”. Тоді вона підкорила серце хореографа Максима Чмерковського. Складно повірити, але від виходу першого сезону пройшло вже 9 років. Зараз дівчину і найпершого холостяка нічого не пов’язує.

Після шоу вони прозустрічалися менше місяця. Незабаром Максим емігрував у США, де одружився і обзавівся сином. Саша стала блогершою.

Максим Чмерковский с женой и сыном
Максим Чмерковський з дружиною і сином

Френсіс Романов і Олена Ряснова

Фрэнсис Романов и Елена Ряснова
Френсіс Романов і Олена Ряснова

Другим свою любов на очах у мільйонів телеглядачів шукав спадкоємець роду Романових Френсіс. Його обраницею стала Олена Ряснова із Запоріжжя.

Ці відносини закінчилися весіллям після проекту. Правда, шлюб тривав недовго — через півроку шлюб розпався, а Френсіс переїхав жити до Великої Британії.

Андрій Іскорнев і Ірина Скорикова

Андрей Искорнев и Ирина Скорикова
Андрій Іскорнев і Ірина Скорикова

Третій “Холостяк” став найбільш скандальним нареченим шоу за всю його історію. На проекті у нього були інтимні стосунки з однією з учасниць, Яною, яка завагітніла від хлопця. Але в фіналі він віддав свою перевагу її конкурентці Анні.

На останньому пост-шоу спливла інформація про те, що у Яни стався викидень, а Анна дізнавшись про вагітність дівчини, розірвала відносини з Іскорневим. Незабаром з’ясувалася ще одна деталь — в цьому любовному трикутнику був і четвертий кут. Андрія підтримувала Ірина Скорикова, яка покинула проект перед фіналом. Пара навіть якийсь час жила разом, але незабаром і вони розійшлися, а “Холостяк” почав зустрічатися зі своєю шкільною любов’ю.

Костянтин Євтушенко і Анна Селюкова

Константин Евтушенко и Анна Селюкова
Костянтин Євтушенко і Анна Селюкова

Четвертий “Холостяк” Костянтин Євтушенко теж прозустрічався зі своєю обраницею Анною буквально кілька місяців після шоу.

Пізніше він зізнався, що вже під час зйомок у нього почали зав’язуватися відносини з українською спортсменкою Наталією Добринською. Пара одружилася і зараз виховує двох діток.

Константин Евтушенко и Наталья Добрынская
Костянтин Євтушенко і Наталія Добринська

Сергій Мельник і Марина Кищук

Сергей Мельник и Марина Кищук
Сергій Мельник і Марина Кищук

Історія цієї пари не стала унікальною. Сергій і Марина були разом після шоу кілька місяців. Незабаром футболіст отримав пропозицію про підписання контракту з клубом “Вітебськ” і пара розійшлася.

Іраклі Макацарія і Олена Лесик

Иракли Макацария и Алена Лесик
Іраклі Макацарія і Олена Лесик

Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія став шостим головним героєм шоу “Холостяк”. У фіналі він віддав свою перевагу 22-річній студентці Олені. Пара була разом 9 місяців і незабаром розійшлася.

Дмитро Черкасов і Ліда Немченко

Дмитрий Черкасов и Лида Немченко
Дмитро Черкасов і Ліда Немченко

Кажуть, що сьома пара, яка склалася на “Холостяці” Дмитра Черкасова і Лідії Немченко розпалася ще до виходу фінального епізоду в ефір. Саме дівчина стала ініціатором розлучення.

Не дивлячись на розбите серце, Дмитро знайшов свою єдину, ім’я якої не розголошує. Зараз Черкасов готується стати батьком.

Рожден Анусі й Іванна Гончарук

Рожден Аннуси и Иванна Гончарук
Рожден Анусі і Іванна Гончарук

Романтичний співак і красуня Іванка вирішили не псувати “статистику” “Холостяка”. Пара розійшлася через кілька місяців після фіналу шоу.

Микита Добринін і Дарина Квіткова

Никита Добрынин и Дарья Квиткова
Микита Добринін і Дарина Квіткова

9 “Холостяк” став справжнім проривом, адже він зламав усі стереотипи про шоу. Не дивлячись на те, що багато телеглядачок сприймають програму, як постанову, Микита Добринін і Дарина Квіткова змогли довести зворотне. У 2020 році пара зіграла весілля.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.