Молода дружина Віктора Павліка Репяхова висловилася про його доньку: “Ініціативи від неї ніколи не було”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла, чи спілкується з його дорослою донькою від другого шлюбу. Виявляється, Христина навіть не бачила свого маленького братика.

Катя Репяхова – дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, яка молодша від нього на 29 років. Якщо для Каті шлюб з Франковичем перший, то Павлік вже має великий життєвий досвід за спиною, 3 колишні дружини і дітей від попередніх відносин. Цікаво, що діти артиста старші за його четверту дружину.

Молода дружина Віктора Павліка не тісно спілкується з родичами свого чоловіка та його дітьми, а з деякими вона навіть не бачиться.

Так, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, Катя зізналася, що не бачиться з донькою Віктора Павліка від другого шлюбу. Більше того, донька Павліка навіть не бачила свого маленького брата Михасика, якому в липні буде 3 роки.

Не бачимося. Чому не питайте. ініціативи від неї ніколи не було побачити Михася. Від Віктора Павліка теж (щоб вони побачилися)

, – зізналася Катя.

Катя Репяхова розповіла, чи спілкується з дорослою донькою Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи спілкується з дорослою донькою Віктора Павліка

При цьому Репяхова запевнила, що знаходиться у нормальних відносинах з донькою Павліка Христиною. Та, за словами дівчини, вона відповідає за свої родичів, а щодо родичів Віктора Франковича вона рішень ніяких не приймає.

Нагадаємо, Христина – єдина донька Віктора Павліка. Вона народилася у другому шлюбі артиста з жінкою на ім’я Світлана, з якою артист прожив у шлюбі 8 років. Зараз Христині 37 років, вона заміжня і має сина.

Як виглядає донька Віктора Павліка
Як виглядає донька Віктора Павліка Христина

Донька Павліка зовсім не публічна особистість і навіть не веде соціальних мереж. Жінка рідко зустрічається з зірковим батьком і майже не спілкується з його новою сім’єю.

Нагадаємо, Віктор Павлік має трьох дітей: 39-річного сина Олександра, який пішов по його стопам і став артистом, 37-річну доньку Христину і 2-річного сина Михайлика. Ще один син Віктора Павліка від третього шлюбу Павло помер у 2020 році від раку кісток. Хлопцю було лише 21.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.