Віталій Кличко тепер пасе задніх: Олександр Усик став батьком вчетверте і обігнав мера-боксера (ФОТО)

Слава Дьомін поділився радісною подією в житті українського боксера Олександра Усика та його дружини Катерини. Ведучий повідомив, що пара стала батьками вчетверте.

Український боксер Олександр Усик став щасливим татом вчетверте. Про цю подію в сім’ї спортсмена розповів відомий ведучий Слава Дьомін, який поділився цією радісною новиною зі своїми глядачами на YouTube-каналі “Слава Дьомін” та у своєму Instagram-профілі.

Дьомін оголосив, що в Олександра Усика та його дружини Катерини народилась донька, яку назвали Марією. Він додав, що маленька Марія народилась в одному з київських пологових будинків.

Дружина Олександра поділилася деталями щодо ваги та зросту новонародженої у своєму Instagram-акаунті. Катерина показала фото бирки з клініки та висловила подяку за привітання.

Олександр Усик став батьком вчетверте і обігнав мера-боксера
Олександр Усик став батьком вчетверте і обігнав мера-боксера

До слова, відоме подружжя вже виховує трьох спільних дітей: 13-річну Єлизавету, 10-річного Кирила та 8-річного Михайла. У вересні 2023 року пара відзначила 14-ту річницю свого кохання, а ще раніше, у вересні 2022 року, Олександр Усик зізнався, що мріє про п’ятьох дітей.

Слава Дьомін також розповів, що двоє синів Олександра зараз перебувають з бабусею за кордоном, а донька разом з мамою живе у Києві.

Прихильники боксера привітали його та його кохану дружину з цією новиною та побажали щастя та здоров’я маленькій дівчинці.

  • “Вітаємо, нехай росте здоровенька”.
  • “Народження діток завжди радість! Радості, миру, здоров’я”.
  • “Мабуть, найприємніша новина сьогодні. Вітаю”.
  • “Гарне ім’я для дівчинки. Здоров’я та щасливої долі Вашій родині”.
  • “Чудова новина”.

Нагадаємо, що Олександр готується до вирішального поєдинку за звання чемпіона світу в надважкій вазі. Його поєдинок із Тайсоном Ф’юрі відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії. На сьогодні Олександр є чемпіоном світу за версіями WBO, WBA та IBF.

Популярне

Схожі статті

Стало зрозуміло, в кого вийшла красою: Настя Каменських показала 69-річну маму, яка виглядає як її ровесниця

Знаменита українська співачка Настя Каменських поділилася зворушливою фотографією з мамою на відпочинку в горах. Стало зрозуміло, в кого артистка вдалася такою красою.

Для цих рибних котлет і свіжу рибу купляти не треба: беру 1 склянку рису та 3 банки консервованої сардини

Котлети з консервованої сардини та рису, це простий і смачний спосіб приготувати ситну страву з доступних інгредієнтів. Вони підходять як для повсякденного обіду, так і для святкового столу.

Кекс зі стиглих бананів: з цим рецептом я перестала купляти магазинні булки. На аромат збігся весь підʼїзд

Банановий кекс – це чудовий спосіб використати стиглі банани та приготувати смачний домашній десерт. Простий у приготуванні, цей кекс стане улюбленим у вашій родині та ідеально доповнить чаювання.