6 братів відрощували волосся для доброї справи, але люди про це не знали і сміялися

Після трагедії брати вирішили зробити добру справу. Але ніхто не питав, чому хлопчики не стрижуться. Усі тільки сміялися й ображали.

Сім’я Канністо живе в Нью-Йорку. Багатодітна мама Фібі виховує 5-річних трійнят, 8-річних близнюків, 10-річного сина і одну маленьку дочку. Як ви зрозуміли, в будинку американців тиші не буває.

Усі шестеро братів вирішили відростити волосся. Два роки над ними сміялися і діти, і дорослі. Інші батьки не соромилися критикувати хлопчиків. Діставалося також і Фібі.

Многодетная мама
Багатодітна мама

Усі тільки коментували, але ніхто не додумався дізнатися правду. А коли все стало на свої місця, кривдники не знали, куди заховати очі.

Справа в тому, що від раку помер близький друг сім’ї. Загиблий був авторитетом і підтримкою братів. Після смерті близької людини, хлопчики захотіли допомогти іншим хворим. Вони почали відрощувати волосся для людей, які боролися з онкологією.

Хлопчики пожертвували свою шевелюру, яку ростили два роки, організації «Children with Hair Loss». Брати разом з мамою віддали близько п’яти метрів натурального волосся.

 ""

 ""

Історія хлопчиків змушує задуматися. Людям треба навчитися співпереживати і радіти, а не критикувати і ображати інших.

 ""

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.