Футбольний тренер Андрій Шевченко живе на дві країни: у Лондоні має великий маєток, у Києві – квартиру

Останнім часом Андрій Шевченко проживає на дві країни – у Великобританії та Україні. Звісно, має житло і там, і там. Тож є можливість познайомитися з нерухомістю зірки футболу.

Попри те, що давно виїхав з України, Андрій Шевченко весь час повертається на терени рідної країни. Так, з 2016 по 2021 роки обіймав посаду головного тренера збірної України. З травня 2022 року колишній “динамівець” зголосився стати першим послом глобальної платформи United24 й почав активно збирати гроші для країни по всьому світу.

Андрій Шевченко показав власну нерухомість

Днями Шевченка обрали президентом Української асоціації футболу. Тож справи у Києві в Андрія завжди є. Допоки був тренером, Андрія частенько бачили на Грушевського, 9А. Цей величезний будинок кияни назвали “монстром”, оскільки він спотворив своїми розмірами схили Дніпра.

Сюди ж зрідка навідувалася дружина Шевченка та четверо його дітей, хоча переважну частину часу вони все ж проводять в іншому місці. Величезний маєток у передмісті Лондона володар золотого м’яча придбав на початку нульових.

Андрій Шевченко показав власну нерухомість

За нерухомість у престижному мікрорайоні Wirginia Water Андрій виклав кругленьку суму – $14 млн. Тож Крістен Пазік із чотирма синами футболіста зручно розмістилися у 9 спальнях, із власним СПА та басейном.

Довкола розташований ліс, є озеро й гарна альтанка. На території великий гараж, куди можна припаркувати купу суперкарів. Потрапивши в таку розкіш, модель відразу забула про свою професію та з головою поринула у домашні турботи.

Андрій Шевченко показав власну нерухомість

Оскільки по роботі Андрію тепер доводиться знову часто перебувати в Україні, він розповів, що будинок кілька разів потрапляв під ракетні обстріли. І навіть повилітали вікна.

Певно, мова йде про квартиру родичів Шевченка на Оболоні. Мати, сестра та племінниця спромоглися виїхати з Києва лише у травні 2022 року. Оскільки жінки виїхали з собаками, до Великобританії їх не впустили. Довелося оселитися в Італії.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.