Надя Дорофєєва показалася без марафету та в сльозах і розповіла про свій стан: “Сумна і розгублена”

Українська співачка Надя Дорофєєва схвилювала своїх прихильників новим дописом в Інстаграм-блозі. Артистка показала себе у сльозах та зізналася, що вона сумна та розгублена.

Надя Дорофєєва – одна з найвідоміших українських співачок. Вона яскрава, запальна та завжди весела. Саме такою звикли бачити артистку її прихильники. Та Надя, як і інші люди, схильна до переживань, тривожності та поганого настрою. Нещодавно співачка вирішила показати, якою вона іноді буває і опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото, яке схвилювало її підписників. На знімку Надя була без макіяжу, зачіски та іншого марафету. Співачка була вся у сльозах.

На цьому фото  я  сумна, розгублена і травмована

, – написала Надя.

Співачка зізналася, що довгий час хотіла показувати себе в Мережі лише з однієї сторони: веселу, легку і щасливу. Та в реальному житті вона не лише така, іноді вона сумна і може дозволити собі поплакати.

Ні, нити та жалітись я не збираюсь, просто хочу щоб ви хоча б іноді бачили тут і таку мене

, – додала Дорофєєва.

Користувачі Мережі, а також колеги Наді підтримали співачку у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Ви неймовірна як завжди, красуня, розумна, шикарна, непередбачувана у зміні стилю іноді. Соціальні мережі і інстаграм багато чого нав’язують і картинку, справжніх нас знає наше коло спілкування, друзі з якими жартуємо і ті хто бачили наші сльози. Так більше людяності та справжніх себе показувати це супер зараз”;
  • “Дякую що ви наважились нормалізувати “real life”. Останнім часом навіть не хочеться заходити в Інстаграм “;
  • “Дякую за справжність, це важливо”;
  • “Дякую за справжню себе. У тебе неймовірна глибина”.

Варто відзначити, що зараз багато зірок відходять від тенденції показувати лише ідеальну картинку у соціальних мережах. Все частіше публічні люди показують себе без макіяжу, показують свою щоденну рутину та діляться своїми проблемами та емоціями.

Популярне

Схожі статті

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.