Дмитро Гордон розсекретив головну причину перемоги Alyona Alyona у Нацвідборі: “Тепер ви зрозуміли?”

Український журналіст Дмитро Гордон прокоментував перемогу співачок alyona alyona та Jerry Heil на Національному відборі на Євробачення-2024.

4 лютого стало відомо, хто представить Україну цього року на міжнародному співочому шоу “Євробачення”. Так, переможницями стали 2 молоді співачки alyona alyona та Jerry Heil, які створили дуетну пісню спеціально для цього конкурсу. За них проголосували понад 60% глядачів.

Колеги та друзі артисток привітали їх із перемогою. Український журналіст Дмитро Гордон також вирішив прокоментувати перемогу співачки alyona alyona на Нацвідборі. Зробив він це у жартівливій формі. Журналіст зробив фотоколаж, на якому він і alyona alyona  позували у майже однакових спортивних костюмах.

Тепер ви зрозуміли, чому alyona alyona перемогла?

, – підписав фото Дмитро Гордон.

Користувачі Мережі підтримали журналіста у коментарях і так само з гумором почали коментувати фото.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Навіть не знаю хто на фото серйозніше виглядає”;
  • “Ви просто створені один для одного”;
  • “Тепер зрозуміло, хто наступним поїде на Євробачення”
  • “Один в один”;
  • “Альона Альона молодець, браво!!”;
  • “Чудова пара. Ви гарно разом виглядаєте”;
  • “Звичайно зрозуміли. В усьому ваша заслуга.”.

Нагадаємо, для співачки Jerry Heil цей Нацвідбір на Євробачення вже третій. Попередні рази дівчина показувала гарний результат на сцені, але бажану перемогу не отримувала. В цьому році Jerry Heil вирішила заспівати на Національному відборі з відомою реперкою  аlyona alyona. Їхня пісня “Teresa & Maria” відразу стала хітом і полюбилася українській публіці. alyona alyona та Jerry Heil перемогли на Нацвідборі з величезним відривом. В травні цього року вони представлятимуть Україну на Євробаченні, яке буде проходити у Швеції.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль відмовилася перекладати свій російськомовний хіт: причину назвала інша українська співачка

Відома українська співачка Тіна Кароль почала перекладати старі хіти рідною мовою. Втім, не всі композиції знаменитість вирішила змінвати. Причину повідомила Діана Глостер.

За раз з’їла 20 штук, не пошкодувала: нереальні кекси. Краще не повторюйте рецепт – будете готувати постійно

Якщо додати в тісто для кексів апельсин, то випічка стане просто неймовірною. Пишні ніжні солодкі вироби матимуть такий аромат, що не можна буде втриматися, щоб не взяти до рук ще один.

Можу їсти хоч щодня! Улюблені коржики на сковороді: сирна начинка та бездріжджове тісто. Покроковий рецепт

Шукаєте гідну альтернативу пиріжкам? Тоді пропонуємо коржики з сиром, які готуються на сковороді. Вони вийдуть не лише смачними, але й дуже ситними. Тільки спробуйте!