Ксенія Мішина кардинально змінила колір волосся і здивувала несподіваним перевтіленням: “Я теж не очікувала”

Ми звикли бачити Ксенію Мішину шатенкою чи брюнеткою. Та акторка вирішила подивувати кардинальною зміною кольору й показалася перед шанувальниками блондинкою.

34-річна Ксенія Мішина виклала в мережу Інстаграм ролик, в якому спочатку позує в сірій кофті та розпущеному темному волоссі. А потім знімає протисонцеві окуляри й в одну мить перетворюється на казкову принцесу.

Ксенія Мішина перетворилася на блондинку

Тепер зірка вбрана у яскраву синю сукню з бархату з рукавами ліхтариками та вишитим блискітками сердечком. Акторка при макіяжі та головне – пофарбована у скандинавський блонд, чим неабияк приголомшила фоловерів.

Ксенія у другій частині відео змінила не лише колір волосся, але й довжину – зачіска стала набагато коротшою. Певно, надихнулася прикладом свого єдиного сина Платона, який віднедавна постійно вигулює біляву шевелюру. Мішина підписала пост так:

“Я теж не очікувала. Як вам?”

Звісно, підписники сторінки знаменитості не стрималися й взялися активно писати коменти щодо нового іміджу зірки. Серед них було чимало скептичних:

“Не віриться що перевтілилась – скоріш за все, перука”.

“Думаю, що Мішина – не та дівчина, яка буде ризикувати своїм волоссям. Вона його занадто любить”.

Та усе ж більшість схвально поставилася до нового іміджу зірки “Кріпосної”:

“Вам будь-який колір пасує”.

“Дуже крутий образ”.

“Вам і до гарно, і після”.

“Ви просто бомба”.

“Ти прекрасна без перук і макіяжу”.

“Блонд просто вау”.

З’ясувалося, що у темному волоссі всі сприймали акторку як окрему особистість. А щойно Ксенія змінила колір волосся, як у шанувальників виникли асоціації з іншими знаменитостями. Тож українку-блондинку назвали Меган Фокс, Кайлі Дженер, Наталею Рудовою і навіть Бейонсе.

Популярне

Схожі статті

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.